Reviews & beoordelingen: Autoroute Salzbugerland (4)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Salzbugerland van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Salzbugerland? Plaats je beoordeling

thierry 23 augustus 2017

Jullie reisgids heeft ons goed geholpen in Oostenrijk. Wij hadden zelf een autorondrit gepland op basis van jullie reisgids met stops in Salzburg, Zell Am See en Innsbruck. De reisgids zit goed onderverdeeld per regio en je kan perfekt met een kleurtje alles highlighten op de print versie wat je wilt zien en wat je zeker niet mag missen. Ideaal voor reizigers die in een notedop toch alles willen zien. Doe zo verder. Groeten thierry

Vanderhaeghen 3 augustus 2017

Met de gedetailleerde reisgids van Euroreizen hebben we half juli de route gevolgd die ons leidde van Zell am See naar de Grossglöckner via de Grossglöckner Hochalpenstrasse. Dit is gewoonweg prachtig! Het landschap is indrukwekkend! Vanaf de Grossglöckner reden we richting Heiligenblut en volgden we van daaruit de Felbertauernstrasse terug naar Zell am See. Je komt er door verschillende valleien die telkens weer anders waren, ook het stadje Lienz is verdient zeker een bezoekje (warmer klimaat en Italiaanse invloeden). Vergeet niet om aan het tolhuis in Brück (bij het begin van de Grossglöckner Hochalpenstrasse) een combi-ticket te vragen met de Felbertauernstrasse: dit kost samen 42€ en is zijn geld zeker waard. Reken wel een volledige dag om rustig van al dit moois te genieten!

Els Jansen 8 mei 2017

Ziet er goed uit. Wij gaan over 4 weken heen, maar ik zit al regelmatig te lezen en ontdek steeds weer iets leuks. Fijne informatie.

w.blaas 17 februari 2016

Nog geen gebruik van gemaakt maar ziet er veelbelovend uit.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info