Gratis Reisgids Kroatië downloaden PDF [ebook]

Reisgids met Route: vertrek op Rondreis Kroatië. Compleet uitgestippelde roadtrip om zelf Kroatië te ontdekken

Met onze Reisgids Kroatië kan je via een een compleet uitgestippelde route zelf de toeristische toppers van Kroatië ontdekken met de auto, motor of camper. De route komt lags alle belangrijke bezienswaardigheden van Split, Pula, Dubrovnik, Zagreb, .... De Nationaal Parken Krka en Plitivice stellen we voor. We komen ook langs minder bekende steden maar zeker de mooite waard om te bezoeken: Sibenik en Trogir.  Lees meer

Een betere reisgezel om Kroatië te leren kennen ga je niet vinden. Download daarom onze reisgids Kroatië.
Reisgids Kroatië
Gratis Reisgids Kroatië downloaden PDF [ebook]
  • 5 stadswandelingen: Dubrovnik, Zagreb, Zadar, Split en Šibenik
  • Tips voor Plitvicemeren en Krka Nationaal Park 
  • Verborgen plekjes, de mooiste stranden en leuke eilandjes
  • Volledig uitgewerkte autorondreis, langs 155 bezienswaardigheden (met GPS coördinaten en kaartjes)
  • Uitstappen naar Mostar (Bosnië-Herzegovina) of Kotor (Montenegro)
Gratis preview downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Bezienswaardigheden mooiste steden Kroatië

De reisgids brengt Kroatië al een beetje tot 'leven'. Met een verkenning in Zagreb, Split en Dubrovnik heb je meteen de toeristische toppers van Kroatië onder de loepe genomen. De mooiste bezienswaardigheden van deze steden komen aan bod in de reisgids Kroatië. Zo zal je een flink stuk ontdekt hebben van Midden en Zuid-Dalmatië. Prachtige plekjes aan de Adriatische kust vind je in stadjes als Sibenik en Trogir. Niet alleen het zicht op zee maar ook de cultuur zal je er weten te smaken.    

De mooiste natuur

De mooiste natuur in Kroatië vind je in het Nationaal Park Krka. Ga er bewonderen hoe de rivier de Krka er diepe sporen heeft achtergelaten door erosie door de eeuwen heen. Topattracties in het park zijn de watervallen van Skradinski Buk. Verken het park te voet over een houten vondelpad. Een andere manier is om per boot gebracht te worden naar kloven  of tot bij andere watervallen. Tijdens de zomermaanden kan het hier vrij druk zijn maar dat is logisch want iedereen wil deze natuurparel van Kroatië wel eens gezien hebben.     

Reviews en beoordelingen Reisgids Kroatië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Kroatië? Plaats je beoordeling

Ringo Vanhooren29 augustus 2018

Handige en praktische reisgids.

Jan de Jong26 mei 2018

beknopt en duidelijk leesbaar

De Mets Jo15 mei 2018

Jullie reisgids heb ik willen nagezien. Er was echter slechts een deeltje beschikbaar. Wat ik gelezen heb zag er wel zeer goed uit. Spijtig dat ik niet alles kon nazien, wat me een beter oordeel over Kroatië had kunnen geven.

Anne-Lore17 april 2018

We zijn echt blij met deze gids, er staat veel nuttige info in. Op dit moment ideaal om onze reis voor te bereiden en de wandelingen zullen daar ook heel goed van pas komen.

ilse16 februari 2018

Perfecte voorbereiding voor de reis komende zomer. Heel veel duidelijk info. Dankzij deze gids hebben we onze reisbestemming kunnen beslissen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info