Abonneren op deze Promoties RSS feed

Brugge kerstmarkt en kerstshopping

Brugge kerstmarkt en kerstshopping

Kerstmarkten Brugge 21/11 - 01/01/2015


Locaties kerstmarkten: Grote Markt en Simon Stevinplein.

Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge


Gids downloaden

Kerstmarkten in Brugge

  • Grote Markt, met ijspiste
    Centraal staat de grote verlichte ijspiste. Daarrond staan er chalets opgesteld met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten, uiteraard ontbreekt de Glühwein niet. Bekijk een fotoreportage op Videoreportages.be
      
  • Simon Stevinplein
    Deze kerstmarkt is gelegen op een centraal plein in de drukste winkelstraat. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden.


Sneeuw- en ijssculpturenfestival
In een reuzegrote tent aan het treinstation van Brugge kom je in een ijswereld terecht op wandelafstand van de ijspiste en kerstmarkt. Dit is geopend van 21/11 - 04/01/2015. Meer info op de website van het IJssculpturenfestival.

Wintermoments with flowers
Plaats: Site Oud Sint Jan, Brugge
Periode: 21 november t/m 30 november 2014
In een prachtig decor zijn bloemen verwerkt tot kunst. Een unieke wintersfeer werd hier gecreëerd en brengt je op ideeën om zelf je huis tijdens de feesten te versieren.

Shopping in Brugge
De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping
Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.
Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge

Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingsysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

Website:
Toeristische informatie over Brugge

Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge

Foto: © Yves Verfaillie

Reviews - beoordelingen

Reacties brugge kerstmarkt en kerstshopping

Anton

Fijn om alvast een route te hebben, die ons in december door Brugge zal leiden. Het is een document om al van te voren te genieten van al dat mooie wat daar te zien is. Hartelijk dank.

Hilde De Schutter

Ga in december hiervan gebruik maken maar vond het nu al boeiend om te lezen. We gaan de stad zeker aan de hand van deze gids bezoeken en de kerstsfeer opsnuiven..

De Maeyer Daisy

Ik geniet v d kerstsfeer in Brugge en andere steden.Het zijn uitgebreide en verzorigde routeplanners

Aad Keeman

Hallo Euroreizen, De PDF is heel informatief ,en uitnodigend om de stad tijdens een kerstmarkt, maar ook gewoon eens te bezoeken. Heel goed gedaan.

anjes

ben er zeker van dat wij (8 vrouwen) daar in december een gezellig dagje kerstmarkt/shoppen van gaan maken.

1 2 3 4 5 6 7 8

Hotels Brugse Ommeland

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen