Kerstmarkt Luxemburg-stad 2016: 25/11 t/m 23/12

Kerstshopping op de kerstmarkt van Luxemburg-stad

Dé kerstmarkt staat op de Place d'Armes en de Place de la Constitution in het hartje van de stad. Er is ook nog een kleinere Sint-Niklaasmarkt op de Place de Paris (800 meter buiten de wandelkaart: volg hiervoor de Boulevard Roosevelt en sla dan rechts de Rue du Fort Bourbon in). Luxemburg is de winkelstad bij uitstek en een kerstmarkt midden de winkelzone zorgt uiteraard voor een welgekomen afwisseling. Alle klassieke ingrediënten zijn aanwezig op de kerstmarkt van Luxemburg.

Locatie kerstmarkt: Place d'Armes en Place de la Constitution
 • 3 dagen Luxemburg-stad hotel 4* incl. 1 diner

  3 dagen Luxemburg-stad hotel 4* incl. 1 diner

  Hotel Melia Luxemburg ****, gelegen op de Kirchberg (langs de wandelroute). Inbegrepen 2 x ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner. Gratis gebruik van fitness, sauna en stoombad. Geldig tot 30/12/2017, aankomst elke dag mogelijk. Gratis late check-out (tot 14u).
  va. € 109 - Boek nu
Kerstmarkt Luxemburg-stad
Kerstmarkt Luxemburg-stad 2016: 25/11 t/m 23/12
 • Kerstmarkt middenin de winkelzone
 • Luxemburg is de ideale winkelstad
 • Mis niet met onze wandelroute
 • Gratis reisgids kerstmarkt Luxemburg
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor €10
Foto's: Fotolia.com

Shopping in Luxemburg

De wandelroute brengt je langs en door de belangrijkste winkelstraten en -buurten.

Wandelroute Luxemburg-stad: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs de kerstmarkt van Place d'Armes, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.

Download de GPS-tracks van onze wandelroute in Luxemburg-stad.Openbaar vervoer: met de trein naar Luxemburg voor een dagtrip is mogelijk maar je dient vroeg te vertrekken. De trein komt niet aan in het centrum maar er zijn goede busverbindingen. Met de trein kom je terecht op de Place de la Gare, 1.5 km van de startplaats van de wandeling. Met de rug naar het station kan je naar rechts stappen in de Avenue de la Liberté, net over de brug Pont Adolphe ga je naar rechts tot het uitzichtspunt aan de parkeerplaats.

Met de auto: er zijn talrijke ondergrondse parkings langs de ring. Met de auto rij je naar het centrum van de stad (kathedraal). Op de Blvd. Roosevelt kan je parkeren op de parking met uitzichtspunt of in de parkeergarage aan de Rue du Saint-Esprit.

 •  
 • Alle promoties Luxemburg-stad 3 dagen

  Alle promoties Luxemburg-stad 3 dagen

  Genieten van comfort en luxe in de binnenstad van Luxemburg-stad. Promotie ook met 1x 3-gangendiner. Ontdek ze nu allemaal.
  va. € 99 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Luxemburg-stad

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luxemburg-stad? Plaats je beoordeling

Tour

1 januari 2017

Mooie wandeling !

Tour

13 december 2016

Luxemburg is een mooie stad, de beschrijving van de wandeling is prima, en wij vonden de kerstmarkt meer dan een bezoek waart

Tour

1 december 2016

We hebben het plan met de beschrijving gevolgd en hebben een mooie stadstrip gedaan en een leuke kerstmarkt meegemaakt. Heerlijke hapjes en dranken te veel om op te noemen. Bedankt voor de info het was nuttig.

Tour

28 november 2016

Een ruime uitgebreide gids. Ideaal om Luxemburg te leren kennen.

Tour

27 december 2015

De Kerstmarkt hebben we niet meer meegemaakt. Maar wel jullie wandeling van 2,9 km. Goed al waren we een beetje teleurgesteld na de prachtige wandeling van Bergen, die was geweldig. Maar mooi weer, wat wil je dan nog meer. Bedankt

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info