Kerstmarkt Leuven 2017: 7 tot 20 december 2017

Tijdelijke verhuis naar St-Donatuspark voor 30ste editie

Beleef Leuven in een feestelijke kerstsfeer tijdens de Leuvense kerstmarkt. Wegens werken op het Hooverplein tijdelijke verhuizing van locatie naar Sint-Donatuspark, het stadspark van Leuven, naast ook het Ladeuzeplein. Kuier over de mooiste kerstmarkt van 't land, nip van een parelend winterbier of dampende glühwein, laat je meeslepen op de vrolijke tonen van kerstliedjes, flaneer door de feeërieke straten vol kaarslicht en gezelligheid. Zoek het geschikte kerstcadeau voor familie en vrienden. De 30ste editie van de kerstmarkt gaat door van donderdag 7 tot en met woensdag 20 december 2017 en is in het weekend geopend vanaf 11 uur. Tijdens de week zijn er verschillende openingsuren, raadpleeg hun website

Locatie kerstmarkt: Monseigneur Ladeuzeplein en St-Donatuspark (eenmalig)
  •  

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden
  • Speciale aanbiedingen in Leuven

    Speciale aanbiedingen in Leuven

    Geniet van een uitzonderlijk kloosterverblijf in het Hotel Martin's Klooster met charmekamers in een uniek eeuwenoud kader. Ontdek nu de vele arrangementen.
    va. € 69,50 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Leuven

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Leuven? Plaats je beoordeling

Tour

1 januari 2016

Jammer genoeg hebben wij de wandeling niet kunnen maken. De bedoeling was dit te combineren met een bezoek aan de kerstmarkt. Deze markt was zo gezellig dat we er te veel tijd hebben doorgebracht, resultaat: geen tijd meer om de wandeling nog te maken. Komt zeker nog wel eens aan de beurt.

Tour

28 december 2015

Alles zoals in reisomschrijving stond weergegeven klopte. Via het Martelarenplein - Bondgenotenstraat - Grote Markt zijn we begonnen aan de stadswandeling. Heel veel gezien de watermolen het Begijnhof aan de Dijle krijgen in het voor jaar ons bezoek. Hartelijke dank voor uw info.

Tour

25 december 2015

Het stadsplan met de verschillende wandelingen was een grote hulp. We hebben alles afgelopen zonder hindernissen. Het was tof om zo Leuven te leren kennen. We hebben ons super geamuseerd ! Vriendelijke groeten en hoop tot nog eens :)) Machtelt

Tour

16 december 2015

Bedankt ,

Tour

21 oktober 2015

Een zeer mooie, bijna alles omvattende wandeling.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info