Reviews & beoordelingen: P+R parkings (8)

Reiservaringen en beoordelingen P+R parkings van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Aken: parkeren? Plaats je beoordeling

Nathalie 2 augustus 2020

Waar moet je dan nu een kaartje kopen als dat niet bij de chauffeur kan? ANTWOORD REDACTIE: bij bushaltes staat er meestal een automaat, vooral bij de belangrijke zoals deze aan een P+R.

Frieda 2 juli 2020

Parkeren ging prima, we wisten alleen niet dat er erg norse chauffeurs de bussen besturen. Kaartje kopen ging niet bij de chauffeur ivm corona maatregelingen , en toen we hietna informeerden kregen we ongeveer de wind van voren, niet fijn. Dus mijn advies, ga niet naar aken ivm coronamaatregelen, is erg overdreven daar.

Karen 11 maart 2020

We hebben geparkeerd bij de P+R julicher strasse. Dat was helemaal prima. De wandelroute van de elisebrunnen was goed te volgen. Vooral de informatie erbij vonden we erg interessant. Handig dat er werd vermeld waar er toiletten waren. Kortom een fijne reisgids!

Colson 16 december 2019

Zeer duidelijk. Ideaal als voorbereiding voor een trip. Een echte aanrader.

Laurent Van Cleef 14 mei 2017

Op 11 juli gaan wij naar Aken en wij hebben van Euroreizen een wandelroute ontvangen die zeer duidelijk en goed uitgelegd is. De vroegere wandelroutes van Normandië zijn ons zo goed meegevallen dat dit ook zeker een succes zal zijn.

klerkx jean 23 mei 2016

op westfriedhof geparkeerd met de auto,en zo met de bus naar het centrum van Aken,dit verliep zeer comfortabel.

Lionel Stoffels 22 februari 2016

We hebben volop genoten van ons dagje Aachen, met jullie efficiënte wandeling.

Ferry Evenberg 29 januari 2016

Goede gids, leidt de wandelaar op een zeer prettige wijze door de stad. Goede tips voor de wat minder bekende bezienswaardigheden. Eenvoudig uit te printen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info