Gratis reisgids Aken downloaden

Wandelen en shoppen met behulp van onze reisgids Aken

Onze gratis reisgids Aken omvat een wandeltraject dat start bij de Elisenbrunnen. De wandeling brengt je langs alle bezienswaardigheden van Aken zoals de Dom, het stadhuis en de interessantste musea. We geven je een stukje geschiedenis mee over Karel de Grote waarmee Aken nauw verbonden was en nog steeds is. Tijdens de wandeling kom je ook in de belangrijkste winkelstraten. Veelal zijn deze straten verkeersluw en sommige autovrij. Uiteraard zijn we de mooie pleintjes niet vergeten waar je terrasjes kan doen.

Reisgids Aken
Gratis reisgids Aken downloaden
  • Gratis reisgids Aken
  • Volg het historisch wandeltraject
  • Kilometerslang shoppingfun
  • Lees meer over Karel de Grote
  • Tips voor Park en Ride
Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Reisgids Aken

Heb je zelf tips of opmerkingen over Aken: gratis reisgids? Plaats je beoordeling

Nard Wiegmann27 mei 2018

Prima gids die we goed konden gebruiken.

Marc van Hest26 februari 2018

De reisgids geeft goede uitleg en een mooie route. Wij zijn 3 dagen geweest en dit is voldoende om op een rustig tempo alles te bezichtigen. Je kan het wel sneller denk ik, maar wij hebben graag een vakantiegevoel. Een aandachtspunt: wij waren in Aken op Rosenmontag en dan zijn alle winkels, musea, kerken, schatkamer,... gesloten vanwege de carnavalstoet en bovendien worden bepaalde monumenten afgeschermd voor het publiek met houten panelen. Maar het is dan wel een gezellige drukte in de stad. Wij hebben er alleszins van genoten.

Ann9 januari 2018

Een hele mooie wandeling, vol afwisseling. Ook uiterst duidelijk beschreven. Gewoon perfect.

Henny9 november 2017

We hebben veel plezier gehad van de stadswandelroute met de interessante beschrijvingen! Misschien aardig om nog te melden: in de Alexanderstraat zit een heus kattencafé!

Sonja de Jel1 september 2017

We hebben Aken bezocht. De reisgids geeft goede uitleg en een mooie route. We hebben genoten van alle diverse zaken die we hebben gezien. Het is de moeite waard om een nachtje te blijven. Pas dan ervaar je Aken totaal. Mooie stad. Sonja

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info