Reviews & beoordelingen: citytrip Citytrip Aken (10)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Aken van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Sander Tijdink 26 oktober 2017

Leuke wandeling, samen met de Wandeling van het Toeristenburo van Aken gelopen. De ene was een leuke aanvulling op de andere.

Els 29 juli 2017

De reisgids op voorhand doorgenomen. Was klaar en duidelijk en zeer interessant. Vooral de Dom en de Schatkamer waren uitzonderlijk mooi ! Zeker bezoeken.

Ingrid 29 augustus 2016

handig, bondig en duidelijk. Een aanrader

Paul De Wilde 10 juli 2016

We hebben jullie reisgids over Aken op voorhand doorgenomen. Ter plaatse hebben we de stadswandeling onder leiding van een stadsgids meegemaakt. Dit had echter geen grote meerwaarde tov jullie reisgids, maw we hadden evengoed met behulp van jullie reisgids de stadswandeling op eigen houtje afgewerkt. Top !

Van Caelenberg elke 11 mei 2016

Alles prima uitgelegd en uitgestippeld! Een aanrader!

geert de schepper 17 april 2016

De tips zijn prima in orde, kan niet beter

musch ghislain 18 maart 2016

Puik ,fijn en zeer practisch voor een stadswandling als Aken en andere .In ieder geval van groot nut in het ontdekken van de stad ;

Luc De Ridder 1 maart 2016

Ik ken Aken reeds sedert vele jaren, om precies te zijn van 1 december 1951 af. Op die datum begon mijn militaire dienst en die heeft geduurd tot 28 augustus 1953. Dat waren die fameuze 21 maanden. Vanaf 1954 tot verleden jaar heb ik (meerdere malen per jaar) Aken bezocht, dat was voor mij steeds een thuiskomen. Nu spijtig genoeg ben ik niet meer in staat, ook maar één stad te bezoeken, wegens lichamelijke ongesteldheid. Het deed me wel wat om in de gelegenheid gesteld te worden, iets over Aken te vertellen. Hartelijk dank hiervoor. Luc

Dorien 4 januari 2016

Een praktische gids die ideaal is om de belangrijkste bezienswaardigheden van Aken te ontdekken. Door de bondige toelichting ben je op de hoogte van de geschiedenis en actualiteit van de leukste plekjes in Aken.

Julie 27 december 2015

makkelijke en zeer handige reisgids voor autovakanties!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info