Winkelen in Amsterdam

Van trendy winkels tot de Kalverstraat

De Kalverstraat is wellicht de meest bekende winkelstraat, je kunt er over de koppen lopen. Samen met de Damrak en de Nieuwendijk is dit inderdaad het mekka van de shoppende toerist. Alle grote merknamen zijn hier wel vertegenwoordigd. Deze straten liggen in het hart van de stad Amsterdam en zijn eenvoudig te vinden. Het warenhuis De Bijenkorf is zowat het symbool van het klassieke winkelen. In de Kalverstraat, aan het Muntplein, vind je ook een nieuwer shoppingcenter: de Kalvertoren. Lees meer

 • Amsterdam 3 dagen alle promoties incl. ontbijtbuffet

  Amsterdam 3 dagen, optie Thlays

  Promoties van 3 dagen Amsterdam inclusief ontbijtbuffet, hotels 3*. Ook Thalys, excursies en tickets kunnen in één proces extra gereserveerd worden.
  va. € 199 - Boek nu
 • Dé winkelstraat: Kalverstraat
 • Uitlopers naar Nieuwendijk en Damrak
 • Recent shoppingcenter: Kalvertoren
 • Luxueuze winkels rond Museumkwartier
 • Snuisterijen: tussen Raadhuisstraat en Bloemenmarkt
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Topmerken en luxemerken

Zoek je de topmerken dan moet je wel achter het Rijksmuseum zijn, het zogenaamde 'Museumkwartier', bevat de meer luxueuze winkels.

Alternatieve winkels

Maar Amsterdam is een stad die ook alternatieve winkels aantrekt. Wandel gewoon eens langs de kleinere grachten, ze zitten verscholen tussen restaurants of in de kelders van de statige herenwoningen. Nog veel kleinere winkels met snuisterijen vind je in de zijstraten van de drie grote grachten, tussen de Raadhuisstraat en de Bloemenmarkt / Leidse Plein.

Reviews en beoordelingen Winkelen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Winkelen in Amsterdam? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info