Citytrip Bordeaux? Ontdek alle bezienswaardigheden

Een middeleeuwse wijk, een wandelpromenade en een autoluwe binnenstad

Maak kennis met alle facetten van deze totaal gerenoveerde stad. Belangrijke getuige van deze stadsvernieuwing is het moderne openbaar vervoer, de wandelpromenade en de autoluwe binnenstad. Wie honger heeft krijgt tijdens onze stadswandeling een veelzijdig aanbod aan culinaire geneugten en snelle hapjes. Daarom is het een wandeling om te genieten ... Lees meer

  • Bordeaux
  • Middeleeuws
  • Autoluw
  • Wandel
  • Culinair

Gratis reisgids Bordeaux?

Gratis reisgids downloaden

Wat zie je op de grond in Bordeaux?

Tramsporen maar geen tramdraden. De moderne trams in de stad krijgen hun voeding via de bodem maar jij kan zelf niet geëlectrocuteerd worden. Er zijn ook blauwe lijnen te zien, die het traject aangeven van de elektrische busjes. Ze hebben geen vaste halteplaatsen en stoppen op aanvraag. Koperen schelpen zijn er voor de bedevaarders naar Santiago de Compostela. De route loopt dwars door de stad langs de belangrijkste kerken.

Tip: Sedert 1998 is er elke eerste zondag van de maand een 'Dimanche à Bordeaux'. Dit betekent dat de auto's verbannen worden uit het stadscentrum van 9 tot 18 uur. Er zijn dan talrijke culturele en sportieve evenementen te beleven.

Reviews en beoordelingen citytrip Bordeaux

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bordeaux? Plaats je beoordeling

toon van venrooij 7 november 2017

Prima uitgebreide informatie.misschien iets meer mogelijk als het gaat om de kosten van het OV,bijvoorbeeld kortingskaarten voor 2,3 of 3 dagen!

Vandendriessche 16 september 2017

Een heel duidelijke wandeling Alles gezien binnen redelijke tijd Mooie stad

goossens patrick 23 juli 2017

hartelijk dank voor dit boek prachtige routes

De Rycke oscar 16 februari 2017

Zeer goede reisgids bedankt geert

olislagers kristel 1 september 2016

wat een leuke reisroute!! Kei toffe, goede uitleg. Heel makkelijk om te volgen, en daarbij ook nog eens leuke duidelijke leeslectuur. Als we tijd hebben , gebruiken we altijd jullie reisgidsen... ongeacht of het dichtbij of ver is. bedankt !!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info