Reviews & beoordelingen: Reisgids Brussel (42)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Brussel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Brussel? Plaats je beoordeling

Staf 5 oktober 2020

Als je tijdig begint aan de wandeling 1, dan kom je op markt kort na de middag voor een smakelijke apotheose

Stefaan De Weggheleire 1 december 2019

Top. Het hart van België , van Europa. Mooiste stad ter wereld.

bruno casier 11 september 2019

super gids, leuke dingen gezien

Kitty Dinjens 7 augustus 2019

We hebben eerst het tweede deel van de wandeling gedaan, paleis, park e.d. Was heel mooi. Voor het andere deel was eigenlijk veel te druk, je kon over de koppen lopen zeggen wij in Nederland.

knockaert patrick 7 augustus 2019

beknopt maar heel goed

Katrien Van Dierdonck 8 mei 2019

Super leuke wandeling !

EDDY 6 december 2018

Wij wonen niet zo ver van Brussel en toch hebben wij nog dank zij de prachtige gids Brussel herontdekt .

Marc Van der Haegen 10 september 2018

Heel handige gids en we hebben veel dingen ontdekt die we al dikwijls gepasseerd waren maar nooit aandacht aan besteed. Super gewoon.

Dirk Adriansens 8 september 2018

Ben Brusselaar en heb de collega’s gegidst via wandeling 1. Praktische route en interessant voor mij omwille van de detail info. Meevaller!

Patrick Callens 16 augustus 2018

De gids gaf beknopt veel informatie, wandeling 1 heb ik niet volledig gedaan... maar wel gelezen, interessant ondanks het feit dat ik in Elsene geboren ben toch nieuwtjes. Ik ga me zeker de volledige versie aanschaffen.

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info