Reviews & beoordelingen: citytrip Keulen: geschiedenis, Rijn, shopping (13)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Keulen van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Lieve De Proft 26 februari 2019

Heel goede uitleg. Een goede overzichtswandeling. Kaartje valt klein uit. Misschien opsplitsen ?

Van Lishout Henri 12 oktober 2018

Fijne ontvangst, vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goed en uitgebreid ontbijt. Kamer (246) is erg klein met slechts één stoel v oor twee personen. Te weinig plaats om 2 kleine valiezen te plaatsen.

karine 18 juni 2018

mooie uitgestippelde route, wist niet dat Keulen ook groen was vnl in Belgisches Viertel, we gaan zeker nog een keertje terug

Johan Dierick 4 januari 2018

Zeer overzichtelijk en duidelijk omschreven wandeling langs verborgen parels, de Belgische wijk is een aanrader om te ontdekken.

Greet Vertenten 11 november 2017

Zoals steeds een zeer duidelijke uitleg langs de belangrijkste plaatsen, leuke uitstap!

Bart Vandenberghe 26 oktober 2017

zeer duidelijke en interessante reisgids

Emma 23 februari 2017

De reisgids voor Keulen is een ideale leidraad voor een citytrip door Keulen. Je passeert langs alle mooie monumenten en musea, en er staan iedere keer nuttig opmerkingen bij of een stukje geschiedenis waardoor je de stad ECHT leert kennen. Ook de informatie is up to date! En de uitleg over de musea maken je het makkelijk om te kiezen welke je wilt doen. Top brochure!

Luc Hamblok 13 januari 2017

Aangezien ik nog maar onlangs 2 tenen gebroken had ,hebben wij ons moeten beperken tot 3 musea op 100m van ons hotel(watook prima OK was) maar desondanks hebben wij er uitermate van genoten!

liliane seminck 4 november 2016

We hebben heel veel informatie gehad , volgend eens een city trip maken in keulen

Reekmans Anita 28 oktober 2016

wandeltocht gevolgd , heel leuk en perfecte beschrijving

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info