Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Keulen (49)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Keulen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Keulen? Plaats je beoordeling

Verloo 6 maart 2020

Duidelijk aangegeven waardoor je geen enkel mooi plekje mist. Ondertussen al heel veel wandel en reisroutes van jullie gebruikt, een aanrader!

Katrien 23 januari 2020

Het was super vertoeven in Keulen Met 3 vriendinnen deden we de wandeling Mooie plekjes ontdekt die we anders zouden gemist hebben.Een zeer praktisch stadsplan en voor de uitleg onder weg een dikke 10 op 10

Inge 25 december 2019

Super gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Frank Schollaert 3 december 2019

Zeer interessant en handig boekje met mooie route. Misschien de parkings buiten de milieuzone vermelden (net als in het boekje voor Aaken). Op blz. 5 ontbreekt een stuk van de zin over de Flugelauto.

rudy coosemans 21 augustus 2019

de gratis wandelroute in de brochure was goed omschreven, eventueel meer tips van goede restaurants op de route

meriam schmets 28 juli 2019

zijn met 6 dames naar keulen geweest een leuke wandeling waar we verschillende bezienswaardigheden gezien hebben en veel plezier hebben gehad

regina baks 17 juli 2019

We hebben veel plezier gehad met de download Keulen. De informatie is zeer duidelijk.

Riet Van Cleuvenbergen 11 december 2018

Perfecte handleiding om Keulen te leren kennen en onverwachte eigenschappen te ontdekken. We deden de wandeling volledig en rustig met een groepje tijdens deze kerstmarktenperiode (prachtig in Keulen!) van 11u tot 16u30. We genoten.

Romain Gilot 16 november 2018

Zeer interessante gids met zeer nuttige tips voor een gericht bezoek aan de stad Köln. Jammer dat het stadsplannetje zo klein is en daar door moeilijk te lezen. Een vergrote versie van het stratenplan zou wel interessant zijn.

Mark De Reygher 13 november 2018

leuke wandeling, alle facetten van een bloeiende stad passeren de revue: winkels, cultuur, architectuur, natuur

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info