Reviews & beoordelingen: Andere (17)

Reiservaringen en beoordelingen Andere van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bezienswaardigheden Luik? Plaats je beoordeling

Christine 5 april 2019

Prima gids. Zeer uitvoerige beschrijving van Luik. De kleinste straatjes vonden we zeker de moeite waard om op te zoeken.

Ann 11 januari 2019

Mooie wandeling gemaakt adhv de gids, leuke tips!

Rita geladé 20 november 2017

Zeer mooi uitgewerkte gids. Luik is echt veel rijker dan dat ik ooit had verwacht. We hebben al een aantal bezoeken afgelegd, maar onze tijd was veel te kort. Dus volgende keer weten we zeker wat doen.

Collin Guido 27 juni 2017

Prima gids

F.J. Ariens 13 maart 2017

Tijdens de voorjaarsvakantie de stadswandeling van Luik vanaf het imposante station gedaan. De route was goed te volgen en we hebben er van genoten. Zelfs de beklimming van de enorme trap is ons goed afgegaan, waarbij de beloning bestond uit een prachtig uitzicht op (een deel van) Luik.

Patricia Engels 3 januari 2017

Hebben tijdens de kerstperiode genoten van de stad Luik. Dankzij de wandeling hebben we een (gedeeltelijke) opgefriste stad ontdekt. Echt een aanrader. De kerstmarkt vonden we iets minder.

Nelly Grevendonck 23 november 2016

Mooie en duidelijke wandeling. Veel variatie van museum en andere bezienswaardigheden tot winkelcentrum en park. Indien je de Bueren niet doet kan je de Rue Hors-Chateau nemen. Links en rechts vind je mooie impasses.

michiels ria 7 september 2016

duidelijke en correcte informatie met up-to-date informatie; een aanrader

Romain 25 augustus 2016

beknopte en duidelijke uitleg,grootte verbetering bij voorgaande(3 jaar voorheen),duidelijke kaarten,praktisch bruikbaar,proficiat!!!

Henk 2 augustus 2016

Ik kom vaak in Luik en meen de stad te kennen. Toch heb ik met meer dan normale belangstelling kennis genomen van hetgeen in de stadsbeschrijving staat. Voor ieder die deze stad wil bezoeken is dit een ideale manier om te leren zien hoe mooi en veelzijdig Luik is. Een heerlijke stad om de historie te leren kennen alsook om te flaneren en last but least om een goed als te drinken en een hapje te eten. De Luikenaren heten U welkom.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info