Kerstmarkt Luik 2019: 29/11 t/m 30/12/2019

Kerstshopping op de kerstmarkt van Luik

Een échte aanrader. De 190 verlichte en kleurige chalets in het hartje van Luik bieden de bezoekers 1001 feestproducten: ambachtelijke voorwerpen, versieringen voor de kerstboom en de feesttafel, geschenkideetjes, ... en dit alles in een erg gezellige sfeer.

Locatie kerstmarkt: Place Saint-Lambert en Place du Marché
  •  
Kerstmarkt Luik
Kerstmarkt Luik 2019: 29/11 t/m 30/12/2019
  • 190 chalets in hartje Luik
  • La Batte op zondag is een aanrader
  • Mis niets met onze wandelroute
  • Gratis reisgids kerstmarkt Luik
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Tip: mis de zondagvoormiddag niet! Dan is er een prachtige en drukbezochte veelkleurige markt, La Batte, langs de oevers van de Maas. Ze komen van ver om deze markt te bezoeken. Kom het best rond 9 uur 's morgens dan is er nog parkeergelegenheid. De kerstmarkt is in het weekend ook al om 10 uur geopend. Je zal merken dat de zondag veel te kort is.

Shopping in Luik

De wandelroute brengt je langs en door de belangrijkste winkelstraten en -buurten. Op de Place Saint-Lambert zal je al een paar grote warenhuizen aantreffen. Tussen dit plein en de kathedraal is een grote autovrije winkelzone.

Wandelroute Luik: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.Openbaar vervoer: met de trein naar Luik: stap uit in 'Liège, Gare du Palais'. De wandelroute komt er langs en is op een boogscheut gelegen van Place Saint-Lambert.

Met de auto: er is een ondergrondse betalende parking op de Place Saint-Lambert. Volg steeds de pijlen naar het centrum en u komt automatisch op dit groot plein terecht. Vanuit alle toegangswegen zijn er ook inritten naar deze parkeergarage. Kom je van over de Maas het centrum ingereden dan is de toegang op het plein zelf en die aanduiding is vrij klein.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

Giselinde Meert12 januari 2019

Was heel goed en duidelijk. Leuke kerstmarkt trouwens.

Krist Dumortier9 januari 2019

We hebben genoten van ons bezoek aan de Kerstmarkt van Luik. Een bezoek aan het Archeologisch museum "Archeofurum" was meer dan de moeite waard! Dank voor de tips.

Peter Westhuis6 januari 2019

Wellicht heb ik geheel verkeerd gekeken, maar ik zag geen verschillen tussen de standaardwandeling en de kerstwandeling. Maakte niet uit: bij een bezoek gedurende de kerstweek komt u ook niet aan zo'n lange wandeling toe. Wij hebben ons prima kunnen vermaken tussen Place St lambert en de omgeving rondom de Cathedraal. Witerse pret volop!. Ik ben ook gelijk af van de stempel dat Luik een vuile verwaarloosde stad is; dat beeld

Roger Bollaert3 januari 2019

Het was heel duidelijk en zeer goede inlichtingen

greet verhaeghe2 januari 2019

Luik was voor mij verrassend ! Dank zij jullie wandelingen hebben we de stad leren kennen. Leuke sfeer door de grote kerstmarkt. De moeite waard om Luik te bezoeken...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info