Kerstmarkt Luik 2019: 29/11 t/m 30/12/2019

Kerstshopping op de kerstmarkt van Luik

Een échte aanrader. De 190 verlichte en kleurige chalets in het hartje van Luik bieden de bezoekers 1001 feestproducten: ambachtelijke voorwerpen, versieringen voor de kerstboom en de feesttafel, geschenkideetjes, ... en dit alles in een erg gezellige sfeer.

Locatie kerstmarkt: Place Saint-Lambert en Place du Marché
  •  
Kerstmarkt Luik
Kerstmarkt Luik 2019: 29/11 t/m 30/12/2019
  • 190 chalets in hartje Luik
  • La Batte op zondag is een aanrader
  • Mis niets met onze wandelroute
  • Gratis reisgids kerstmarkt Luik
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Tip: mis de zondagvoormiddag niet! Dan is er een prachtige en drukbezochte veelkleurige markt, La Batte, langs de oevers van de Maas. Ze komen van ver om deze markt te bezoeken. Kom het best rond 9 uur 's morgens dan is er nog parkeergelegenheid. De kerstmarkt is in het weekend ook al om 10 uur geopend. Je zal merken dat de zondag veel te kort is.

Shopping in Luik

De wandelroute brengt je langs en door de belangrijkste winkelstraten en -buurten. Op de Place Saint-Lambert zal je al een paar grote warenhuizen aantreffen. Tussen dit plein en de kathedraal is een grote autovrije winkelzone.

Wandelroute Luik: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.Openbaar vervoer: met de trein naar Luik: stap uit in 'Liège, Gare du Palais'. De wandelroute komt er langs en is op een boogscheut gelegen van Place Saint-Lambert.

Met de auto: er is een ondergrondse betalende parking op de Place Saint-Lambert. Volg steeds de pijlen naar het centrum en u komt automatisch op dit groot plein terecht. Vanuit alle toegangswegen zijn er ook inritten naar deze parkeergarage. Kom je van over de Maas het centrum ingereden dan is de toegang op het plein zelf en die aanduiding is vrij klein.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

De Nijs Marina 11 december 2019

Zoals altijd was ook deze reisgids super interessant. We hebben een zeer leuke dag gehad. Bedankt. Jullie zijn goed bezig.

Marleen Hoskens17 november 2019

Zeer duidelijke informatie voor een bezoek aan deze stad.

deboeck paula14 november 2019

De brochure is heel duidelijk, professioneel opgevat en een grote hulp voor het ontdekken van deze stad.

Annemie Vercruysse4 november 2019

De brochure is heel efficiënt om de reis voor te bereiden. We hebben een hotelletje geboekt en reizen af in december. We hopen op een aangename kerstuitstap. 👍🏼

Bruce Surmont31 oktober 2019

wij moeten nog gaan maar de info is zoals steeds zeer interessant om ons verblijf voor te bereiden en ter plaatste te raadplegen

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info