Luik verkennen met de reisgids

Luik, de stad die zoveel te bieden heeft

Met het wandeltraject in de gratis reisgids ontdek èn beleef je Luik. De stad heeft zoveel te bieden dat de moeite waard is om te zien en om te doen.  De reisgids laat je Luik ontdekken èn beleven. Wil je shoppen, ontstressen in het groen, musea bezoeken of van culinaire hoogstandjes genieten? Of wil je gebouwen, kerken en monumenten van binnen en van buiten zien of van op de citadelle Luik bekijken terwijl de stad aan je voeten ligt? Volg dan het wandeltraject in de reisgids dat je naar bezienswaardigheden maar ook naar verscholen pareltjes brengt. Een gewone dag zal zo een dag vol 'highlights' worden.

  •  
Reisgids Luik
Luik verkennen met de reisgids
  • Ontdek Luik via een leuke wandelroute
  • Monumenten, musea, kerken, winkels, terrassen niets mis je met deze reisgids
  • De wandeling dwarst de autovrije winkelstraten
  • We stellen je de belangrijkste musea voor
  • Geniet van het uitzicht vanop de Citadelle
  • Extra bijlage met heel wat culinaire tips
Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Reisgids Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Luik verkennen met de reisgids? Plaats je beoordeling

Arend Devulder19 november 2019

Echt een leuke reisgids, leuker zou nog zijn moest er een lijst bij zitten van alle restaurants, bv. per categorie...

eveline hoogstijns12 november 2019

prachtige wandeling door Luik. zonder deze kaart zouden we veel zaken niet gezien hebben. we hebben genoten van die dag. de 4 zussen

Henri16 april 2019

Prachtige wandeling door Luik. Zeker voor degenen die de stad niet of slechts weinig kennen. Luik is een fantastische plaats, waarbij je erdoorheen moet kijken. Als je het verhaal achter het urbanisme van de stad kent uit de jaren 1800-1850, dan zie je gelijke trekken met een stad als Parijs voor je en de beroemde architect Haussmann. Deze ontwikkelingen zie je heden ten dagen nog steeds terug met daarbij een nieuwe vleug van deze tijd.

Depypere28 februari 2019

Zeer praktische gids over de kernpunten te zien in Luik, in combinatie met wandeling vanaf het station. Overzichtelijk en praktisch, zowel naar bezienswaardigheden als horeca toe, naar tips omtrent auto & trein e.d., allesomvattende wandeling, beschreven + in kaart gebracht. De verwijzingen per item naar de betreffende websites, maakt de gids compleet. Niet omslachtig. Contactgegevens ontwerper aanwezig ivm opmerkingen of tips. Puik werkje!

JEAN-PIERRE MESTDAGH8 november 2018

uitstekende gids

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info