Stadswandeling Luik: musea en shopping

Je zal merken bij deze wandeling door Luik dat de stad veel gemoderniseerd en gerestaureerd werd. Het verkeer is uit de centrumstraten zo goed als mogelijk verdreven, musea en pleinen zijn vernieuwd en ook het openbaar vervoer kreeg moderne gebouwen. Redenen genoeg om al deze zaken te verkennen met een wandelroute door Luik. Wie hier op zondagvoormiddag komt wandelen krijgt er een multiculturele markt bovenop, de beroemde Marché de la Batte. Lees meer

  • Centrum Luik is autoluw
  • Beleef de metamorfose
  • Ontdek de vele musea
  • Bezoek Marché de la Batte op zondag
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Luik op de kaart

Filmpje van de wandeling door Luik (Liège)

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Luik: musea en shopping? Plaats je beoordeling

Brigitte14 maart 2020

Prima

Erna 4 februari 2020

De stadswandeling staat op onze planning op de dag dat we de tentoonstelling in het station bezoeken. Ziet er alvast goed uit.

Paul4 februari 2020

Ben zeer benieuwd! Luik heeft, ondanks de twijfelachtige reputatie bij Nederlanders, een prachtig, gezellig centrum. Een wandeling door Luik lijkt me mooi. Ook voor de personen die wat moeilijker ter been zijn. Cultuur genoeg op het station en in het centrum. Met daarbij een heerlijk terrasje voor wat culinaire hoogstandjes moet een bezoek zeker niet overgeslagen worden!!

Rita Kellaert21 januari 2020

Kort en krachtig. We kunnen er mee aan de slag voor een groepsuitstap.

Hector 12 januari 2020

Ik heb de stadswandeling gedownload om het bezoek aan de tentoonstelling Toetanchamon in het station van Luik te combineren met een stadsbezoek. De info die mevrouw en mezelf hebben gelezen vonden we zeer waardevol en interessant en zal ons stadsbezoek aan Luik helpen sturen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info