Stadswandeling Luik: musea en shopping

Je zal merken bij deze wandeling door Luik dat de stad veel gemoderniseerd en gerestaureerd werd. Het verkeer is uit de centrumstraten zo goed als mogelijk verdreven, musea en pleinen zijn vernieuwd en ook het openbaar vervoer kreeg moderne gebouwen. Redenen genoeg om al deze zaken te verkennen met een wandelroute door Luik. Wie hier op zondagvoormiddag komt wandelen krijgt er een multiculturele markt bovenop, de beroemde Marché de la Batte. Lees meer

  •  
  • Centrum Luik is autoluw
  • Beleef de metamorfose
  • Ontdek de vele musea
  • Bezoek Marché de la Batte op zondag
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Luik op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Luik: musea en shopping? Plaats je beoordeling

Kindermans Magda19 januari 2019

Begin september zijn wij met een groep chronische zieken op vakantie in Spa. Van daaruit willen we eventueel een uitstap maken naar Luik en hopen dan gebruik te kunnen maken van de stadswandeling Luik. Vriendelijke groeten, Magda

sabine indencleef30 november 2018

Zeer goede toelichting gekregen over wandelingen in centrum Luik. Zeer aangename en enthousiaste man die ook Spaans sprak. Leuke ervaring!

Marie-José23 oktober 2018

We hebben al diverse keren gebruik gemaakt van de stadswandelingen van euroreizen.be. Zoals altijd was ook de wandeling in Luik weer prima!

Tom19 oktober 2018

Een duidelijk omschreven en heel mooie wandeling om Luik te verkennen! Het nodigt uit om zeker terug te gaan naar Luik en andere wandelingen van Euroreizen te gebruiken om een volgende stad te verkennen!

Ton van der Sommen6 juni 2018

zeer mooie en afwisselende wandeling. aanrader om in de parkeergarage van het treinstation te parkeren. volop ruimte en niet te duur.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info