Reviews & beoordelingen: Liège-Guillemins (9)

Reiservaringen en beoordelingen Liège-Guillemins van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Het treinstation Guillemins in Luik? Plaats je beoordeling

devos 1 april 2017

We hadden geen tijd om het ganse circuit af te wandelen maar hebben dankzij de gids toch leuke hoekjes gezien. We waren verrast over de positieve ontwikkeling van de stad.

Roger van Gossum 14 februari 2017

Heel nuttig als eerste kennismaking, we lieten ons leiden door de voorgestelde wandeling. We zijn de zondag eropvolgend nogmaals naar de stad getrokken. Een toe te juichen reisvoorstellingvan een stad. Voor ons bezoek a Mons gaan we dit "systeem" ook gebruiken.

10 januari 2017

Prima plan, we gaan zeker nog terug om het andere deel van de wandeling te vervolmaken. Leuke stad.

Carine De Muyt 21 december 2016

Heel goede leidraad. Sfeervolle stad, kerstperiode was een surplus.

ROEGES Piet 24 juni 2016

Deze vurige stad, doet een enorme inspanning om de haar schone plekken te laten ontdekken. Aanrader.

Karine 20 april 2016

Luik blijft verrassen. Aan de hand van de wandeling ontdek je stukje voor stukje deze stad. Ook de tentoonstelling van Dali is een aanrader.

vanmuysen annie 16 maart 2016

Interessante HISTORISCHE en toeristische route om te doen in Luik. Dit staat op ons programma dit jaar!

stege 2 maart 2016

Prima wandeling door Luik, waardoor men een goede indruk krijgt van deze mooie Waalse stad, waar men heerlijk kan vertoeven. Eten, drinken, shoppen, cultuur, historie zijn allemaal te vinden op de uitgezette route.

De Prins Monique 28 februari 2016

Prachtige gids, we hebben de lange wandeling gemaakt en er veel plezier aan beleefd! Alles klopt in de gids. Perfect.

  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info