Stadswandeling Lyon

Start- en eindpunt aan de Place Bellecour

We stellen een wandelroute in Lyon voor van twee dagen. Door de afstand kan je de wandeling van Lyon op één dag doen maar dan kan er weinig bezocht worden. We starten in Lyon Fourvière met de prachtige basiliek Fourvière, het unieke uitzichtspunt en de mooie montées of trappenstraten. Vervolgens brengen we een bezoek aan de kathedraal van Lyon met een wandeling door Vieux-Lyon. We wandelen langs meerdere van die montées van Lyon om vervolgens de Saône over te steken en in Presqu'île te bezoeken. Daar staan op het programma: het stadhuis, de fontein van Bartholdi, de opera, het Hôtel Dieu en Place Bellecour ons start- en eindpunt van deze wandeling in Lyon. Uiteraard komen we langs alle belangrijke musea van Lyon en geven we je extra informatie. Lees meer

 • Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  Je verblijft in het hartje van Lyon,  in Grand Hôtel des Terreaux **** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.
  va. € 369 - Boek nu
 • Start- en eindpunt aan Place Bellecour
 • Bezoek aan Fourvière
 • Steek de Saône over naar Presqu'île
 • Stadhuis, opera, Hôtel-Dieu, fontein van Bartholdi
 • We tonen ook nog enkele musea
Gratis 1 wandelroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Stadswandeling Lyon op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lyon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Lyon? Plaats je beoordeling

Katrin11 april 2023

Ik had enkel de gratis versie gedownload in het gedacht dat het om 2 wandelingen ging, maar er stond maar eentje in. De wandeling was tamelijk onduidelijk van Fourvière terug naar beneden en we hebben dan ook een paar zaken gemist. Bij de traboule stond een verkeerd huisnummer bij één van de straten en er werd over finiculaire gesproken, wat natuurlijk funiculaire moet zijn, maar dat heeft misschien een reden door plaatselijk dialect ofzo ;)

Doriane27 juli 2020

1 wandeling in Vieux-Lyon is zeker de moeite om te doen. De andere wandeling staat op de kaart aangeduid en kan je in de betalende versie volgen. Ik zou dit wel aanraden, want de beschrijvingen die ze geven zijn altijd heel aangenaam om te lezen en je ziet vaak dingen waar je anders overkijkt. Presqu’île vonden wij persoonlijk niet zo een mooi stuk, vooral shopgedeelte.

Henny Lagae29 oktober 2019

Heel interessante wandeling doorheen Lyon. Heel goed uitgestippeld langs alle mooie bezienswaardigheden en plaatsjes in Lyon. Zeker en vast een aanrader !!!

Myriam9 september 2019

Zalige wandelingen om een goed beeld te krijgen van wat Lyon te bieden heeft. Leuke tips en weetjes.

Vissers 8 september 2019

Heel duidelijke reisgids en practisch

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info