Stadswandeling Lyon

Start- en eindpunt aan de Place Bellecour

We stellen een wandelroute in Lyon voor van twee dagen. Door de afstand kan je de wandeling van Lyon op één dag doen maar dan kan er weinig bezocht worden. We starten in Lyon Fourvière met de prachtige basiliek Fourvière, het unieke uitzichtspunt en de mooie montées of trappenstraten. Vervolgens brengen we een bezoek aan de kathedraal van Lyon met een wandeling door Vieux-Lyon. We wandelen langs meerdere van die montées van Lyon om vervolgens de Saône over te steken en in Presqu'île te bezoeken. Daar staan op het programma: het stadhuis, de fontein van Bartholdi, de opera, het Hôtel Dieu en Place Bellecour ons start- en eindpunt van deze wandeling in Lyon. Uiteraard komen we langs alle belangrijke musea van Lyon en geven we je extra informatie. Lees meer

 • Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.
  va. € 225 - Boek nu
 • Start- en eindpunt aan Place Bellecour
 • Bezoek aan Fourvière
 • Steek de Saône over naar Presqu'île
 • Stadhuis, opera, Hôtel-Dieu, fontein van Bartholdi
 • We tonen ook nog enkele musea
Gratis 1 wandelroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Stadswandeling Lyon op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lyon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Lyon? Plaats je beoordeling

Nathalie13 augustus 2018

Lyon is een stad met vele gezichten. Mooie pittoreske straatjes, open pleinen, ettelijke vergezichten, prachtige gebouwen. Een dag is hier zo voorbij.

Annerel Lieve15 augustus 2017

We hebben de wandelingen als gids gebruikt, zonder ze slaafs te volgen. We hebben op ons eigen ritme de stad verkend, maar met de wandeling erbij hadden we ineens alle hoogtepunten en konden we gaandeweg de informatie lezen. Alle facetten komen aan bod, maar het astronomisch uurwerk waarvan sprake in de kathedraal Saint-Jean werkt sinds 2013 niet meer (tot einde werkzaamheden kerk).

Carine Carton4 augustus 2017

De twee voorgestelde wandelingen tonen je heel uiteenlopende facetten van Lyon en zijn beide meer dan de moeite waard! Duidelijke instructies, interessante informatie. Wij trokken 1 dag uit voor elke wandeling, inclusief bezoek aan musea, kerken, terrasjes enz. Lyon? Doen!

Gerd31 juli 2017

Lyon heeft ons verrast, iedereen kent het van erlangs te rijden. Dit keer 4 dagen gestopt op Lyon te verkennen! Dankzij de gids mooie plekjes ontdekt! Een aanrader, dikke Merci!

Lut WILLEMS31 juli 2017

Dit zijn allebei prachtige wandelingen. We hebben ze zonder moeite op één dag gedaan en de nodige pauzes, neventrajecten en terrasjes ingelast. Het was de moeite. We hebben al vaker gratis reisbrochures en info gedownload van jullie site en ze zijn telkens de moeite waard.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info