Gratis reisgids Denemarken

Download onze gratis reisgids en ontdek Denemarken

Met deze gratis te downloaden reisgids krijg je de kans om een groot deel van Denemarken eindelijk eens van naderbij te ontdekken, met name de eilanden Funen en Seeland. Kopenhagen als hoofdstad van Denemarken, verkennen we via een wandelroute met daarin de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden (paleizen, kastelen, musea, kleine zeemeermin, ...).  Lees meer

Mogelijks vraag je je af, waarom kwamen we hier nog niet eerder.
Reisgids Denemarken
Gratis reisgids Denemarken
  • Download gratis preview reisgids Denemarken
  • Verken hoofdstad Kopenhagen met een wandeling 
  • Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Hilleröd, Helsingor, Rungsted, Roskilde
  • Kom naar Funen en verken Odense
  • Bezoek het mooiste kasteel van Denemarken
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Maar er is uiteraard méér dan Kopenhagen om te zien op het eiland Seeland. Helsingor bezit een prachtig renaissancekasteel, Kronborg Slot. In Roskilde moet je zeker de kathedraal de Domkirke gezien hebben, en je kan er kennismaken met het leven van de vikingen in een museum. Het neusje van de zalm zal je misschien het kasteel Frederiksborg vinden in Hilleröd. Althans dat vonden wij en wij niet alleen. Hilleröd trekt jaarlijks duizenden toeristen om dit sprookjeskasteel te ontdekken.  .

En dan gaan we ook nog naar Odense op het centrale eiland Funen. Ook die stad kan je wandelend leren ontdekken want we liepen er een tijdje rond en schreven een wandelroute uit. Het misschien allermooiste kasteel van Denemarken is Egeskov Slot. We geven je de kans deze bewering naar waarheid te toetsen.

Reviews en beoordelingen Reisgids Denemarken

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gratis reisgids Denemarken? Plaats je beoordeling

alex27 maart 2020

Zeer waardevol , vol goede en leuke tips voor een reis in Denemarken. Zal er zeker gebruik van maken bij onze reis naar Denemarken.

Peter12 januari 2020

Handige gids, we zullen die zeker gebruiken !!

Stef Hoekman29 juli 2019

dank u perfect

Nadia scherlippens 24 juni 2019

Veel tips wat er te zien is,maar heb al betere gehad vind meer bezienswaardigheden

Segers 18 april 2019

Interessante, beknopte informatie met foto's die ons de nodige info geven om een eigen reisroute binnen Denemarken samen te stellen. Een reis op eigen tempo, waarbij we ten allen tijde onze 'verblijftijd' ter plaatse kunnen aanpassen aan o.a. weersomstandigheden: de gids is evenwichtig samengesteld tussen natuur en cultuur. Voor elk wat wils...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info