Rondreis Denemarken

Denemarken kan je opdelen in drie. Het schiereiland Jutland (westen) neemt de meeste oppervlakte in. Centraal heb je het eiland Funen en in het oosten ligt het eiland Seeland. En dan zijn er de bijna 400 kleinere eilandjes. Met onze autoroute verkennen we twee van de grootste eilanden. In de hoofdstad Kopenhagen (Seeland) tekenden we een stadswandeling uit. Je wordt op sleeptouw genomen langs de mooiste bezienswaardigheden van Kopenhagen. De bekende kleine zeemeermin op haar rots gaan we uiteraard ook bezoeken.  Lees meer

Rijden en stappen, dé manier om Denemarken grondig te leren kennen.
 • Rondreizen Denemarken

  Rondreizen Denemarken

  Verken op eigen tempo Denemarken met rondreizen die je toelaat alle hoogtepunten van Denemarken te zien. Ook mogelijks te combineren met een rondreis in Scandinavië.
  va. € 495 - Boek nu
 • Verken de 2 grootste eilanden van Denemarken, Jutland en Seeland 
 • Wandel mee in Kopenhagen 
 • Leer Odense stap voor stap kennen 
 • Ontdek het mooiste van Helsingør, Rungsted, Roskilde, Hilleröd en Kvaerndrup
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Helsingor, Rungsted, Roskilde en Frederiksborg

Helemaal in het meest noordoostelijke puntje van Seeland ligt Helsingør. Daar bevindt zich Kronborg Slot, één van de mooiste voorbeelden van een kasteel in de  renaissancestijl in Noord-Europa. We rijden ook naar Rungsted dat bekendheid verwierf met auteur Karen Blixen (verfilming 'Out of Africa' van haar bekendste werk) en bezoeken er het landgoed waar ze woonde. Roskilde zal je misschien kennen van het jaarlijkse zomerpopfestival maar wij houden het iets rustiger. We zoeken er de kathedraal op. Geniet er van de pracht en praal binnenin. Nog in Roskilde kom je alles te weten over het leven van de vikingen, zie je authentieke vikingschepen en krijg je de kans om er met eentje mee te varen. Hilleröd trekt ieder jaar een massa kijklustigen om het kasteel Frederiksborg en het museum van binnen en van buiten te leren kennen en terecht. Het kasteel lijkt wel uit een sprookje te komen.

Funen

Op het centrale eiland Funen nemen we je mee naar Odense dat we eveneens met een wandelroute aan je voorstellen en bezoeken we Egeskov Slot in Kvaerndrup, misschien wel het mooiste kasteel van gans Denemarken.

Rondreis Denemarken op kaart

 

Reviews en beoordelingen Rondreis Denemarken

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Denemarken? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info