El Gouna: modern vakantieoord

De beste plek om te genieten van de luxe hotels aan de Rode Zee

El Gouna is het nieuwste vakantieoord aan de Rode Zee en meteen het meest luxueuze. Deze badplaats ligt op zo'n 20 km van Hurghada en is totaal verschillend. Waar Hurghada enorm uitgestrekt is, is El Gouna één groot vakantiedorp omgeven door de woestijn. De stranden zijn kleinschalig om er een gezellige sfeer te creëren. El Gouna heeft ook een golfterrein met 18 holes en een jachthaven. Je kunt vanuit El Gouna dezelfde uitstappen maken als in Hurghada. Lees meer

Kom tot rust in het meest luxueuze vakantieoord van de Rode Zee.
  • Geniet van de luxe in een woestijn
  • Ga op excursies vanuit El Gouna:
    Luxor, Caïro
  • Maak een ritje op de rug van een dromedaris 
  • Ga dineren met de Bedoeïenen
Gratis reisgids downloaden

Daguitstapje naar Luxor

Tijdens dit uitstapje ga je op een ontdekkingsreis in de Vallei der Koningen. In deze vallei liggen de meeste farao's van de 18e tot de 20e dynastie begraven. We gaan vervolgens op doorreis naar de tempel van Hatchepsout en later zullen we aankomen bij de tempel van Karnak. Deze tempel is zeker een bezoekje waard, het is zonder twijfel de mooiste tempel van Egypte.

Tweedaagse naar Caïro

'Al vroeg in de ochtend vertrek je naar de Egyptische hoofdstad Caïro. Voor de eerste dag staat er een bezoek aan de piramiden en de beroemde sfinx op de planning. Vervolgens gaan we de tweede dag naar het Nationaal Museum. Dit museum heeft de rijkste verzameling schatten van farao's in Egypte en is een echte aanrader voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de oudheid.

Avondmaal bij de Bedoeïnen

In de late namiddag vertrekken we met een 4x4 om bij de plek te komen waar we een tocht in de woestijn gaan maken op de rug van een dromedaris die tot zonsondergang duurt. Tijdens de tocht is er een ontmoeting met de Bedoeïenen en worden we uitgenodigd voor een gezellig avondmaal in een van de tenten.

Reviews en beoordelingen El Gouna

Heb je zelf tips of opmerkingen over El Gouna: modern vakantieoord? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info