Hurghada: populaire all-inclusive vakantiebestemming

Gedurende 365 dagen per jaar dé place to be voor toeristen

Hurghada was één van de eerste badplaatsen aan de Rode Zee. Toerisme verdrong hier de vissershaven en werd de belangrijkste bron van inkomsten. Ook hier is de combinatie van 365 dagen zon, zeer mooie zandstranden en een unieke onderwaterwereld, de reden van succes. Hurghada staat bekend als een van de eerste vliegvakantiebestemmingen waaraan all-inclusive reizen werden gekoppeld. Lees meer

Boek een onbezorgde all-inclusive vakantie in Hurghada en maak je nergens druk om.
  • Geniet van 365 dagen zon, zee en strand
  • Doe mee aan een van de talloze toeristenactiviteiten
  • Ga op excursies naar Luxor, Caïro
  • Rijd op een dromedaris naar de Bedoeïenen
Gratis reisgids downloaden

Hurghada is tegenwoordig een hotel- en restaurantdorp met een boulevard van meer dan 10 km lang. Er is een rijk aanbod aan talloze activiteiten voor toeristen, watersporters en duikers. Bovendien duiken veel toeristen ook het bruisende nachtleven van Hurghada in. Shoppen is er niet goedkoop, maar je hebt wel veel mogelijkheden om excursies te maken: woestijntochten, een pretpark, een museum over het leven in de Rode Zee, uitstapjes met boten met een doorzichtige bodem en kloosters. Al deze excursies vanuit Hurghada kun je gemakkelijk ter plaatse reserveren.

Daguitstap naar Luxor

Tijdens dit uitstapje ga je op een ontdekkingsreis in de Vallei der Koningen. In deze vallei liggen de meeste farao's van de 18e tot de 20e dynastie begraven. We gaan vervolgens op doorreis naar de tempel van Hatchepsout en later zullen we aankomen bij de tempel van Karnak. Deze tempel is zeker een bezoekje waard, het is zonder twijfel de mooiste tempel van Egypte.

Tweedaagse naar Caïro

Al in de vroege ochtend vertrek je naar de Egyptische hoofdstad Caïro. Voor de eerste dag staat er een bezoek aan de piramiden en de beroemde sfinx op de planning. Vervolgens gaan we de tweede dag naar het Nationaal Museum. Dit museum heeft de rijkste verzameling schatten van farao's in Egypte en is een echte aanrader voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de oudheid.

Avondmaal bij de Bedoeïnen

In de late namiddag vertrekken we met een 4x4 om bij de plek te komen waar we een tocht in de woestijn gaan maken op de rug van een dromedaris die tot zonsondergang duurt. Tijdens de tocht is er een ontmoeting met de Bedoeïenen en worden we uitgenodigd voor een gezellig avondmaal in een van de tenten.

Reviews en beoordelingen Hurghada

Heb je zelf tips of opmerkingen over Hurghada, Egypte: populair voor all-inclusive vakantie? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info