Rondreizen Frankrijk

Er is geen betere manier om Frankrijk te leren kennen dan met een rondreis.

Wat is er nu leuker dan tijdens één vakantie meerdere plekken in Frankrijk te kunnen verkennen? Als je kiest voor een rondreis Frankrijk weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van alles wat de omgeving je te bieden heeft.

 • Rondreis Vendée en Dordogne 9 dagen hotel 3* en 4*

  Rondreis Vendée en Dordogne 9 dagen hotel 3* en 4*

  Eerst verblijf je centraal in de Vendée, aan de zee. Een charmant en geliefd hotel. Daarna reis je nog zuidelijker naar het zuiden van de Dordogne, de streek van Bergerac. Je hebt telkens een parkeerplaats gratis en het ontbijtbuffet is inbegrepen.
  va. € 535 - Boek nu
 • Provence ' langs de wijngaarden van de Côtes du Rhône' - 8 daagse rondreis

  Provence ' langs de wijngaarden van de Côtes du Rhône' - 8 daagse rondreis

  Eerst logeer je in een bijzonder karakterhotel in Tavel, in het hart van de Rhônevallei. Vervolgens trek je naar Vaison La Romaine en verblijf je in een wijndomein met 3 appellations. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.
  va. € 349 - Boek nu
 • Zuid- en Noord-Bretagne - 8-daagse rondreis

  Zuid- en Noord-Bretagne - 8-daagse rondreis

  Je start met 4 nachten in het zuiden van Bretagne in een 4* hotel in Pont-Aven. Daar reis je door naar Dinard waar je 3 nachten logeert in een 5* hotel. Inclusief ontbijtbuffet en gratis gebruik van fietsen in Dinard.
  va. € 455 - Boek nu
 • Zuid-Corsica, 11-daagse rondreis fly & drive in charmehotelletjes

  Zuid-Corsica, 11-daagse rondreis fly & drive in charmehotelletjes

  Een unieke rondreis in Zuid-Corsica, ideaal voor wandelaars met 2 verblijven in het buitenland en het laatste hotelletje ligt dan dichtbij de zee. Verblijf incl. ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t vanaf Charleroi met Air Corsica.
  va. € 1099 - Boek nu
 • Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  Met deze rondreis verken je de zeer spectaculaire westkust van Bretagne. De hotels zijn gelegen op toplocaties om die wilde kusten te bezoeken. Verblijf in 3* en 4* hotel met ontbijtbuffet. Gratis uitgebreide reisgids vol praktische tips.
  va.€ 335 - Boek nu
 • Loirekastelen 7 dagen, logeren in charmehotels

  Loirekastelen 7-daagse rondreis, logeren in charmehotels

  Rondreis tussen de Loirekastelen met verblijf in verrassende charmehotels: 4* in Cour-Cheverny, 3* kasteelhotel in Montlouis-sur-Loire en 4* kasteelhotel in Marçay. Inclusief 3 toegangstickets voor kasteel, tuinen en een wijndomein.
  va.€ 699 - Boek nu
 • Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Je logeert in hotels van 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: vlucht h/t met Air Corsica en huurwagen cat. A (8x 24u.). Je reist van het meest noordelijke puntje tot het zuidelijke deel, regio Porto-Vecchio. 
  va.€ 775 - Boek nu
 • Corsica , rondreis 9 of 12 dagen fly & drive hotels 3* tot 5*

  Corsica, rondreis 9 of 12 dagen fly & drive hotels 3*- 5*

  Met deze rondreis verblijf je eerst aan de oostelijke zijde van Corsica, daarna verhuis je naar de andere kant van het eiland en trek je vervolgens zuidwaarts tot net voorbij Ajaccio. Verblijf in 3* 4* en 5* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet, incl. vlucht h/t, huurwagen 8x 24u. 
  va.€ 979 - Boek nu
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, uitgebreid roadbook en infopakket over WO I. 
  va.€ 516 - Boek nu
 • Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Je start heel rustig in Zuid-Bretagne met eventueel een zijstapje naar Nantes. Daarna reis je af naar Carnac (menhirs) en het schiereiland Quiberon. Vervolgens gaat het naar de ruwe kusten van de Pointe du Raz en du Van. Eindigen doe je aan de roze granietrotsen van Perros-Guirec. 
  va.€ 615 - Boek nu
 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstapjes naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 
  va.€ 359 - Boek nu
 • Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Tijdens deze rondreis verblijf je ten zuiden van Normandië, eerst in de Orne, een prachtige groene regio. Daarna in de regio van de Mont Saint-Michel. Verblijf in 2* en 3* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet. 
  va.€ 275 - Boek nu
 • Rondreis Elzas, langs vakwerkhuizen en wijngaarden 8 dagen

  Rondreis Elzas, langs vakwerkhuizen en wijngaarden 8 dagen

  Verblijf in twee hotels: start in het natuurpark van de Noord-Vogezen (La Petite Pierre) en daarna zuidelijker, tot het hart van de wijnstreek: Zellenberg, nabij Riquewihr. Uitstapjes naar Straatsburg en Colmar zijn aanraders.
  va.€ 249 - Boek nu
 • Rondreis Normandië 8 dagen

  Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

  Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur.
  va.€ 449 - Boek nu
 • Rondreis 'De smaken van de Dordogne'

  Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

  Een rondreis in de Dordogne regio met verblijf in twee hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Rust en charme van de logies en de streek staan voorop. Gastronomische gerechten met lokale inbreng, lichte lunches, regionale specialiteiten, ontdekking van de lokale wijnen, ... laat je maar eens verwennen.  
  va.€ 545 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info