Rondreizen Frankrijk

Er is geen betere manier om Frankrijk te leren kennen dan met een rondreis.

Wat is er nu leuker dan tijdens één vakantie meerdere plekken in Frankrijk te kunnen verkennen? Als je kiest voor een rondreis Frankrijk weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van alles wat de omgeving je te bieden heeft.

 • Corsica , rondreis 9 dagen fly & drive hotels 3* tot 5*

  Corsica, rondreis 9 dagen fly & drive hotels 3*- 5*

  Met deze rondreis verblijf je eerst aan de oostelijke zijde van Corsica, daarna verhuis je naar de andere kant van het eiland en trek je vervolgens zuidwaarts tot net voorbij Ajaccio. Verblijf in 3* 4* en 5* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet, incl. vlucht h/t, huurwagen cat. A. 
  va.€ 979 - Boek nu
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, uitgebreid roadbook en infopakket over WO I. 
  va.€ 439 - Boek nu
 • Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Je start heel rustig in Zuid-Bretagne met eventueel een zijstapje naar Nantes. Daarna reis je af naar Carnac (menhirs) en het schiereiland Quiberon. Vervolgens gaat het naar de ruwe kusten van de Pointe du Raz en du Van. Eindigen doe je aan de roze granietrotsen van Perros-Guirec. 
  va.€ 569 - Boek nu
 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Eerst verblijf je in Trouville (nabij Deauville). Mogelijke uitstappen naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. Daarna reis je door naar Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Nabij het hotel: Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan ....
  va.€ 389 - Boek nu
 • Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Tijdens deze rondreis verblijf je ten zuiden van Normandië, eerst in de Orne, een prachtige groene regio. Daarna in de regio van de Mont Saint-Michel. Verblijf in 2* en 3* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet. 
  va.€ 275 - Boek nu
 • Rondreis Elzas, langs vakwerkhuizen en wijngaarden 6 dagen

  Rondreis Elzas, langs vakwerkhuizen en wijngaarden 6 dagen

  Verblijf in twee hotels: start in het natuurpark van de Noord-Vogezen (La Petite Pierre) en daarna zuidelijker, tot het hart van de wijnstreek: Zellenberg, nabij Riquewihr. Uitstappen naar Straatsburg en Colmar zijn aanraders.
  va.€ 319 - Boek nu
 • Rondreis Normandië 8 dagen

  Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

  Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur. In augustus: supplement van €50 p.p.
  va.€ 449 - Boek nu
 • Rondreis 'De smaken van de Dordogne'

  Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

  Een heel bijzondere rondreis met verblijf in twee hotels 3* en 4* in de Dordogne regio. Inclusief kookles, wijndegustaties, daguitstap met bezoek prestigieus wijnkasteel incl. degustatie in Saint-Emilion, 2x diner waaronder gourmetdiner in een sterrenrestaurant ...
  va.€ 899 - Boek nu
 • Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

  Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

  De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen. Per kamers is er ook een Capitool reisgids Frankrijk.
  va.€ 499 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info