Rondreizen Frankrijk

Er is geen betere manier om Frankrijk te leren kennen dan met een rondreis.

Wat is er nu leuker dan tijdens één vakantie meerdere plekken in Frankrijk te kunnen verkennen? Als je kiest voor een rondreis Frankrijk weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van alles wat de omgeving je te bieden heeft.

 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstapjes naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 
  va.€ 385 - Boek nu
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, uitgebreid roadbook en infopakket over WO I. 
  va.€ 475 - Boek nu
 • Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

  Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

  Je verblijft op 3 locaties in Noord-Frankrijk, telkens in charmante 3* hotels, zo zijn de verplaatsingen beperkt. Inbegrepen: 6x ontbijtbuffet. Half pension in alle hotels mogelijk.
  va.€ 345 - Boek nu
 • Rondreis combinatie Marseille en Côte d'Azur 8-daagse

  Rondreis combinatie Marseille en Côte d'Azur 8-daagse

  Rondreis individueel met eigen wagen 8 dagen met verblijf in 2 hotels 3* en 4*. Inclusief ontbijtbuffet. Unieke combinatie Marseille in de Provence en op verkenning langs de Côte d'Azur met de bekendste badplaatsen en steden. 

  va.€ 445 - Boek nu
 • Combinatie Gard en Provence, 9 of 10-daagse rondreis

  Combinatie Gard en Provence, 9 of 10-daagse rondreis

  Je verblijft eerst in de Gard in een kasteelhotel 3* op het platteland. Vervolgens reis je door naar de Provence waar je logeert in een 4* bastide in een prachtig domein. Inclusief ontbijtbuffet.
  va. € 535 - Boek nu
 • Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  Met deze rondreis verken je de zeer spectaculaire westkust van Bretagne. De hotels zijn gelegen op toplocaties om die wilde kusten te bezoeken. Verblijf in 3* en 4* hotel met ontbijtbuffet. Gratis uitgebreide reisgids vol praktische tips.
  va.€ 445 - Boek nu
 • Loirekastelen 7 dagen, logeren in charmehotels

  Loirekastelen 7-daagse rondreis, logeren in charmehotels

  Je logeert op twee locaties in kleinschalige charmehotels. Door hun centrale ligging tussen de beroemdste kastelen heb je enorm pallet aan bezienswaardigheden. Inclusief ontbijt en digitale reisgids.
  va.€ 309 - Boek nu
 • Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Je logeert in hotels van 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: vlucht h/t met Air Corsica en huurwagen met all-in verzekering. Je reist van het meest noordelijke puntje tot het zuidelijke deel, regio Porto-Vecchio. 
  va.€ 1115 - Boek nu
 • Wondermooi Corsica, 12-daagse rondreis fly & drive

  Wondermooi Corsica, 12-daagse rondreis fly & drive

  Met deze rondreis verken je het ganse eiland, van het noorden tot het zuiden en logeer je op 5 locaties in hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: huurwagen met all-in verzekering en vlucht h/t.
  va.€ 1879 - Boek nu
 • Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Je start heel rustig in Zuid-Bretagne met eventueel een zijstapje naar Nantes. Daarna reis je af naar Carnac (menhirs) en het schiereiland Quiberon. Vervolgens gaat het naar de ruwe kusten van de Pointe du Raz en du Van. Eindigen doe je aan de roze granietrotsen van Perros-Guirec. 
  va.€ 585 - Boek nu
 • Rondreis Elzas, langs vakwerkhuizen en wijngaarden 8 dagen

  Rondreis Elzas, langs vakwerkhuizen en wijngaarden 8 dagen

  Verblijf in twee hotels: start in het natuurpark van de Noord-Vogezen (La Petite Pierre) en daarna zuidelijker, tot het hart van de wijnstreek. Uitstapjes naar Straatsburg en Riquewihr, Colmar en Kaysersberg zijn aanraders.
  va.€ 279 - Boek nu
 • Rondreis Normandië 8 dagen

  Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

  Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur.
  va.€ 459 - Boek nu
 • Rondreis 'De smaken van de Dordogne'

  Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

  Een rondreis in de Dordogne regio met verblijf in twee hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Rust en charme van de logies en de streek staan voorop. Ideale ligging om de regio te verkennen.
  va.€ 695 - Boek nu
 • Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

  'Provence in essentie': 8-daagse complete rondreis

  De échte Provence zien en optimaal beleven. Verblijf op drie locaties nabij drie topbestemmingen: Avignon, Gordes, Les Baux en Carpentras. Inclusief ontbijtbuffet.
  va.€ 539 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info