Andalusië rondreis Witte Dorpen 8 dagen

Verken witte dorpjes en topsteden van Andalusië in één rondreis

De rondreis Andalusië 'Witte Dorpen' 8 dagen fly&drive wordt een kennismaking met zowel charmevolle pittoreske dorpjes als de meest bezochte toeristensteden van Andalusië én de schitterende natuur. We brengen je naar 'witte dorpen', zo genoemd omdat ze witgekalkte huisjes bevatten. Geef toe, je hebt wel eens gedroomd om rond te stappen in bekende steden als Granada met  het Alhambra, Ronda dat op een hoge rots is gebouwd, het Málaga van Picasso, ... Op deze rondreis kán het gewoon!  De zon, de lokale gastronomie, de wijntjes, ... dit alle krijg je er zomaar bij. Lees meer 

Geniet in Andalusië van unieke combinatie van natuur, cultuur, zon, gastronomie in 'witte' dorpjes en bekende steden.
  • Maak kennis met de witte dorpjes van Andalusië
  • Ontdek de wondermooie natuur
  • Op stap in de bekende steden Málaga, Granada, Sevilla, ...
  • Kies je eigen invulling uit ons lijvig Roadbook
  • Verblijf in hotels 3* en 4*
  • Inbegrepen: 7 overnachtingen met ontbijtbuffet, huurwagen (7x24u), vlucht h/t Brussel-Málaga
  • Gratis Roadbook bij boeking    
Boek nuva. € 499,-
499Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Met deze rondreis Andalusië 'Witte Dorpen' 8 dagen fly&drive maak je kennis met de schitterende natuur van Andalusië, diep in Spanje. Maar in de eerste plaats brengen we je naar de typische witte dorpjes om er kennis te maken met hun gezellige charme en uitstraling. Witgekalkte huizen die in terrasvorm tegen een helling zijn aangebouwd zorgen voor een prachtig zicht. Maar er valt nog veel méér te halen uit deze rondreis. Download gratis onze inspiratiegids voor een voorstel van een reisprogramma (downloadblok hiernaast).

Variatie troef 

Wie houdt van cultuur en flaneren in een stad kan op verkenning in de grote toeristensteden als Córdoba, Granada, Sevilla om er de boeiende Moorse cultuurgeschiedenis beter te leren kennen. In elk van deze steden kan je op pad met een kant-en klare stadswandeling die we ter plekke gingen voorbereiden. Je ziet het Alhambra voor je ogen maar was er nog niet op bezoek? Je weet dat er in Córdoba een immense Mezquita ligt maar bent er nog niet binnen geweest? Sevilla is een topper van de Spaanse steden, heeft een kathedraal die de grootste kerk van Spanje is en er is het Real Alcazar, een mix van koninklijke paleizen vol pracht. Je wilt dit en veel meer met eigen ogen zien? Dan zit je met deze rondreis 'Witte Dorpen' écht wel goed.

Denk aan de bijna altijd aanwezige zon, de lokale gastronomie, de wijnen. Of je wil je er toch graag ook de zee bij tijdens je rondreis? Dan sturen we je toch naar Málaga? Én de Middellandse Zee én alle bezienswaardigheden van deze stad. De natuur bewonderen kan je  in het natuurpark El Torcal. Een wandeling langs een bergflank zowaar maar op een wel heel veilig wandelpad kan op de befaamde Caminito del Rey.

Boek nu

Gratis reisgids?

Inspiratiegids downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië rondreis Witte Dorpen 8 dagen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info