Costa Blanca, vliegvakantie naar de zon in zomer en winter

Benidorm en Alicante blijven populaire bestemmingen aan de Costa Blanca

De Costa Blanca staat synoniem voor Benidorm. Zowel in de winter als tijdens de hete zomermaanden zijn de Nederlandstaligen er volop aanwezig. Vele landgenoten hebben er zelfs een eigen zaak opgebouwd. Maar wat lokt ons nu specifiek naar deze badplaats? Massatoerisme, zon of de natuur? Lees meer

Verken de Costa Blanca eens op een andere manier.
 • Alle vliegvakanties Spanje

  Alle vliegvakanties Spanje bij Neckermann

  Geniet van grote kortingen met de voordelige formules: Smartline (goedkope vliegvakanties), Sentido voor relaxvakanties, Sun Connect voor families, SunPrime hotels zonder kinderen en Casa Cook hotels voor Bohemian lifestyle.
  va. € 475 - Boek nu
 • Boek je zekerheid van zon aan Costa Blanca
 • Ontdek ook de cultuur van Alicante en Murcia
 • Laat je verrassen door leuke plekjes weg van het strand
 • Huur een auto en verken het hinterland
 • Maak een uitstap naar Valencia
Boek nu

 Deze drie ingrediënten zijn er zeker aanwezig. De Costa Blanca heeft zeer levendige en soms zeer drukke badplaatsen. De aangename winterse zon is zeker de grootste troef maar ook de democratische prijzen helpen het succes een handje. Aan cultuur en natuur is er ook geen gebrek. Zelfs voor wie tegen een stevige klimpartij opziet zijn er alternatieven. Het smalspoortreintje tussen Denia en Benidorm bied je een subliem uitzicht over de baaien en bergen van de Costa Blanca.

Alicante is niet alleen de luchthaven, het biedt je samen met Murcia een aantal culturele hoogtepunten met historische gebouwen en oude stadskernen. Wie een auto huurt en het hinterland verkent zal pareltjes van dorpen doorrijden en heel leuke plekjes ontdekken. In dit vakantiedossier stellen we je ook Valencia voor, een bezienswaardige stad op zo'n 130 km van Benidorm.

Aan de Costa Blanca is verveling uitgesloten, de zon en de natuur zorgen voor de rest.

Reviews en beoordelingen vakantie Costa Blanca

Heb je zelf tips of opmerkingen over Costa Blanca? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info