Autoroute Gelderland

Van het Nationaal Bevrijdingsmuseum naar de Westerbouwing

Onze autoroute in Gelderland start even ten zuiden van Nijmegen en trekt dan noordwaarts naar Arnhem en de Hoge Veluwe. Zo krijg je een immens aanbod aan bezienswaardigheden in het hart van Gelderland. We hebben die mooi gebundeld in ons roadbook of pdf-gids die je gratis kan downloaden. Het best beschouw je dit als een rondreis met een verblijf nabij Nijmegen en daarna een verblijf nabij Arnhem. Zo kan je optimaal genieten van de cultuur en geschiedenis van dit deel van Gelderland. Lees meer

 • Alle promoties Gelderland 3 tot 5 dagen

  Alle promoties Gelderland 3 tot 5 dagen

  Een ruim aanbod aan promoties voor een weekendje weg of een fietsvakantie in Gelderland, zowel nabij de Veluwe als in de Achterhoek. Divers aanbod om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de prachtige natuur. 
  va. € 99 - Boek nu
 • Ontdek de prachtige regio Gelderland
 • Bezoek de steden Arnhem en Nijmegen
 • Start aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum
 • Eindig aan de Westerbouwing
Download preview van reisgidsKoop de volledige reisgids voor € 10

Gratis bij reservatie van een vakantie.

Autoroute Gelderland op de kaart

De bekendste periode is de Tweede Wereldoorlog met de Slag om Arnhem. Meerdere musea en gedenkplaatsen liggen op de autoroute. Er is ook veel aandacht voor de natuur met bezoeken aan het Nationale Park De Hoge Veluwe en Veluwezoom. Er zijn wandelroutes in Nijmegen en Arnhem opgenomen en uiteraard fietssuggesties. Gelderland is rijk voorzien van fietsknooppunten, dus geen gebrek aan fietsplezier.

Reviews en beoordelingen Autoroute Gelderland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Gelderland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info