Gelderland: bloeiende heide in de Veluwezoom

Bezoek aan Nationaal Park De Veluwezoom is gratis

Wie naar de Veluwe gaat om te wandelen en te fietsen in de natuur van het Nationaal Park Veluwezoom hoeft daarvoor geen entreegeld te betalen, net zoals in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Beide parken liggen als het ware naast elkaar, ten noorden van Arnhem.

De bloei van de heide is nooit vooraf te voorspellen. Normaal is dat van half augustus tot begin september. Doch de weersomstandigheden kunnen die periode enigszins verleggen. De heide staat ook niet elk jaar even mooi in bloei. De bloeiende heide kan je het best zien in het gratis Nationaal Park Veluwezoom aan de Posbank.

 • Alle promoties Gelderland 3 tot 5 dagen

  Alle promoties Gelderland 3 tot 5 dagen

  Een ruim aanbod aan promoties voor een weekendje weg of een fietsvakantie in Gelderland, zowel nabij de Veluwe als in de Achterhoek. Divers aanbod om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de prachtige natuur. 
  va. € 99 - Boek nu
 • Maak kennis met de natuur in Gelderland
 • Wandelen en fietsen in Nationaal Park Veluwezoom
 • Genieten van de heide in het seizoen
 • Gratis toegang tot het park
 • Bezoek ook het naburige Nationaal Park De Hoge Veluwe 
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Gratis bij reservatie van een vakantie.

Reviews en beoordelingen Veluwezoom

Heb je zelf tips of opmerkingen over Veluwezoom? Plaats je beoordeling

herman marie jeanne20 juni 2018

hartelijk dank voor de tip dat je in Nationaal Park Veluwezoom geen entree hoeft te betalen. we kozen dus voor deze regio en stonden op camping De Jutberg in Laag Soeren. prachtige locatie met een super camping ! de regio is er subliem.

Karine10 augustus 2017

Verbazend hoe verschillend regio's in Gelderland zijn. De achterhoek doet je achter elke hoek alweer verbazen. Het is hier puur genieten ! Voor ons komt dit op de eerste plaats.

Freddy Dewil26 november 2016

Zeer goede catalogus waarin alles goed is uitgelegd. Zal zeer bruikbaar zijn als wij in september 2017 naar de Veluwe gaan.Hartelijke dank.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info