Vakantie Italiaanse meren: onschatbare schoonheid

Topattracties verliezen hun charme niet

Noord-Italiaanse Meren, ze bieden een onschatbare schoonheid. Tussen de bergen van Noord-Italië ligt er een ontelbaar aantal meren. De grootste zijn het Gardameer, het Comomeer en het Lago Maggiore. We stellen je deze voor in dit vakantiedossier. Maar ook die andere kleinere meren, zoals Orta en Iseo, zijn even aantrekkelijk. Lees meer

 • Alle promoties Italiaanse meren

  Alle promoties Italiaanse meren

  Een mooi aanbod aan promoties aan het Gardameer en het Lago Maggiore. Van bijzondere logeeradresjes tot een verblijf in een 5* hotel, in kamer en ontbijt of halfpension.
  va. € 409 - Boek nu
 • Orta en Iseo zijn even aantrekkelijk
 • Elk meer kan je met rondvaartboten verkennen
 • Geniet onderweg van schilderachtige panorama's
 • Bovendien liggen steden zoals Verona en Milaan nooit veraf

Gratis reisgids Italiaanse meren?

Gratis reisgids downloadenReisgids Emilia-Romagna en Gardameer kopen voor € 10

De toeristische ingrediënten van de meren zijn steeds dezelfde: bossen, bergen, water, zon en aangename temperaturen. Deze regio ligt immers ten zuiden van de Alpen. Een verkenning van elk meer kan je met de rondvaartboten doen of met de wagen. Je volgt steeds de oever en komt zo langs kleine bebloemde dorpjes met prachtige kerkjes. Onderweg kan je genieten van schilderachtige panorama's.

Je begrijpt meteen al dat deze vakantieregio vooral in het toeristische hoogseizoen zeer druk is. Toch blijft het gezellig en verliezen de topattracties hun charme niet. Tot deze top behoren "Villa Carlotta" aan het Comomeer, de Borromee eilanden in het Lago Maggiore en het schiereiland Sirmione aan het Gardameer. Bovendien liggen steden zoals Verona en Milaan nooit veraf. Zelfs een daguitstap naar Venetië vanaf het Gardameer behoort tot de mogelijkheden.

Reviews en beoordelingen vakantie Italiaanse meren

Heb je zelf tips of opmerkingen over Italiaanse meren? Plaats je beoordeling

OLIVIER Storme 20 september 2019

interessante gids tips: -op garda meer is het bezoek aan het eiland Isola del Garda zeker de moeite. onthaal en bezoek georganiseerd door eigenaars zelf. heel goede engelse gids - to do route naar Pieve: heel mooi en indrukweekend

BALLINGS 20 mei 2017

DE GIDS ZAL ZEKER VAN PAS KOMEN IN AUGUSTUS EN SEPTEMBER WANT WE VERBLIJVEN DAN IN DAT GEBIED.

Leenaers Roland 13 januari 2017

Heel goede reisgids

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info