Vakantie aan de USA Westkust met een rondreis

Ga alle hoogtepunten en bekendste bezienswaardigheden verkennen langs de USA Westkust

Ga de USA Westkust verkennen. Met een rondreis zal je kennismaken met 4 verschillende staten: Arizona, Californië, Nevada en Utah. Zou je echt álles willen doen, zoals wij het voorstellen, dan moet je minstens 3 weken er voor uittrekken. Maar je kan deze wonderbaarlijke  trip langs de USA Westkust inkorten, ook al mis je dan met een beetje pijn in het hart enkele van de hoogtepunten.  Lees meer

Na deze vakantie langs de USA Westkust draag je die voor altijd in je hart.
 • Promoties rondreizen USA Westkust

  Promoties rondreizen USA Westkust

  De keuze is enorm groot bij dé specialist voor Zuidwestkust van de USA, Connections. Individueel of met familie, op avontuur of genieten van natuur of strand. Ontdek nu alle mogelijkheden.
  va. € 551 - Boek nu
 • Volledig uitgestippelde autoroute langs de USA westkust
 • Reis door 4 staten van de VS
 • Inspiratie voor een rondreis van 3 weken
 • Bepaal zelf wat je wil zien
 • Alle highlights: Los Angeles, San Francisco, Hollywood, Las Vegas, Grand Canyon, mooiste natuurparken, ...

Gratis reisgids USA Westkust?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 15

Eerst bieden we de kans om Californië wat beter te leren kennen. San Francisco verken je met een stadswandeling. Daarna gaat het richting nationale parken om er het ene natuurwonder na het andere te zien. Las Vegas mag wat surreëel zijn. Geef toe, wie niet wil het ooit eens gezien hebben?

Met een grote lus verken je de mooiste natuurlijke bezienswaardigheden in zuidelijk Utah. Onderweg zal je de majestueuze Grand Canyon hebben gezien. Van daar uit reis je dan terug naar San Francisco maar niet zonder enkele belevenisvolle haltes in onder meer de woestijn, langs de centrale kustlijn van Californië en last but not least het magische Los Angeles.

Varianten op het voorgestelde reisschema? Als je veel tijd hebt, waarom niet elke route als een afzonderlijke rondreis maken? Kan je minder lang weg van huis, kies dan om in twee weken het eerste deel te doen, uitgebreid met de Grand Canyon (via Las Vegas) en keer dan meteen terug naar de kust van Californië en neem er dan Los Angeles nog bij.

Reviews en beoordelingen vakantie USA Westkust

Heb je zelf tips of opmerkingen over USA Westkust? Plaats je beoordeling

albert neyts 17 april 2019

zeer nuttige reisgids met veel praktische info

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info