Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Bonn (23)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Bonn van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Bonn? Plaats je beoordeling

Van Meerbeek Jacques 5 april 2019

Gids is duidelijk, de wandeling is niet te lang, je komt langs mooie plaatsen. Het afdrukken via Dropbox vind ik minder geslaagd.

Anita 30 december 2018

Zeer nuttig. Hebben wandeling gevolgd

griet maeckelbergh 6 december 2018

de wandeling was heel aangenaam en duidelijk. we hebben genoten

mieke Bouckaert 17 september 2018

Wij waren op muzikale reis op de Beethovenfeste. Samen met het cultureel event en het gezelschap werd Bonn een aangenaam 4 daagse. De gids die we hebben gedownload was een pluspunt

Hilde 9 augustus 2018

Bedankt voor de fijne wandeling door Bonn. We konden de stad op een compacte, boeiende manier ontdekken.

Elles van Helden 23 juli 2018

Super leuke reisgids met veel tips. Echt aan aanrader om te hebben. Top service ook dat die helemaal gratis is. Euroreizen zet de puntjes op de i.

A.H. Roos 4 juni 2018

een zeer duidelijke reisgids

Avonds Francine 13 april 2018

De stadswandeling is ons goed bevallen, langs de bijzonderste bezienswaardigheden. Het plan was duidelijk, we zijn niet ver-keerd gelopen.

Rossenbacker Sonia 7 maart 2018

Stadswandeling van Bonn hebben we maandag gedaan. Het plan is heel duidelijk en de bijgevoegde commentaren heel leerrijk. Een aanrader. Bonn is een mooie en gezellige stad.

Jef 20 januari 2018

Van hoofdstad naar provinciestad, toch het bezoeken waard, gekoppeld aan een bezoek van de omgeving.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info