Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (69)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

ignace simoens 13 mei 2019

Leiden is een zeer mooie stad. Ideaal voor te wandelen, terrasjes te doen en lekker te eten. Een tip : gebruik het openbaar vervoer. Het is gewoon niet te doen met de auto in het centrum!

John 21 april 2019

De info die gegeven is in de stadswandeling is heel duidelijk. Ik woon hier al mijn hele leven maar door deze route ben ik Leiden toch anders gaan ontdekken. Chappo.

Dorine 17 april 2019

Mooie wandeling die je langs de bijzonderste plaatsen brengt. Hofje 'Eva Hoogeveen' en 'Jean Pesijnshofje' waren wel niet toegankelijk. Hortus Botanicus is ook mooi, met gezellig terrasje. Wij hebben wandeling nog uitgebreid naar de Zijlpoort (oude stadspoort). Leiden is een bezoekje zeker waard, veel mooie bruggetjes, terrasjes, ... . Een aanrader, zeker bij mooi weer.

Chris 11 april 2019

We bezochten Leiden op een zonnige zondag in maart en volgden de stadswandeling; het was er aangenaam wandelen langs de vele grachten, steegjes, pleinen, kerken, musea. Het mooiste vond ik de Burcht van Leiden, uniek uitzicht, je kan er ook iets eten en drinken op het terras. Verder zagen we de molen De Valk en de Rembrandtmolen. Het was een leuke interessante wandeling.

Fabiana Dijserinck 31 maart 2019

Nadat we eerst op ons eigen houtje de stad verkenden, namen we er jullie stadswandeling bij. We hebben er zoveel leuke plekjes ontdekt die we anders nooit zouden gezien hebben. Daardoor kregen we ook een heel andere kijk op Leiden. Dit was een super fijne leidraad.

Brys 24 maart 2019

Prachtig en zeer goed uitgeschreven wandeling! Dank je wel het was echt genieten met deze informatie.

Marjan Troostheiden 27 februari 2019

Door deze wandeling hebben we veel gezien van Leiden. Veel meer dan wanneer we op eigen houtje hadden rondgelopen. We kunnen de route iedereen aanbevelen!

moons gilbert 17 februari 2019

fijn WE in Leiden mooie stadswandeling

jeanny 17 februari 2019

De stadswandelingen zijn altijd duidelijk omschreven. En de tips zijn geweldig. Altijd leuk om je met de gids voor te bereiden op weer een leuke stadswandeling.

Gerard Steen 28 januari 2019

Mooie wandeling door gezellige oude straten

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info