Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (69)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

Patricia 10 september 2018

leuke wandeling

Ludo Philtjens 30 juli 2018

zeer mooie stad, aanrader. Deze gids geeft u een volledig beeld. Mooi gedaan, bedankt.

Rian 30 juli 2018

Prima wandeling door een hele mooie stad! We hebben als Nederlanders al meerdere malen stadswandelingen van uw organisatie gemaakt zowel in Nederland als in België en zijn er heel tevreden over. Complimenten!

Maasen Godfried 22 juli 2018

Heel interessante stadswandeling , je komt op de meeste en mooiste plaatsen van deze heel fijne stad . Route heel goed te volgen.

dominique 12 juli 2018

leuke stad - zeker met stadswandeling zeker een aanrader

Louk sr. 3 juli 2018

Super mooie rondleiding. Ben zelf Leidenaar en ben op plekjes geweest!! Er zijn ondertussen ook wat bezienswaardigheden bijgekomen zoals de ondergrondse parkeergarage voor 950 auto's bij Molen de Valk. Bij de Garenmarkt wordt eenzelfde, in aanbouw zijnde ondergrondse parkeergarage gebouwd. Mooi om te zien.

Frank Vos 18 juni 2018

Prima wandeling, genoten van het weer en de goede informatieve reisgids.

Greta Mertens 2 mei 2018

Zeer goede en gedetailleerde wandeling. Toch een kleine update : de Waag is geen galerij meer, maar een restaurant, waar wij lekker gegeten hebben in een mooi kader.

Jan Mourik 4 april 2018

Mooie wandeling met een omschrijving die recht doet aan de monumenten. Kort en bondig. Geen ellelange te lezen verhalen.

Lida Kortenhoeven 2 april 2018

duidelijke weergave van de mooie stad Leiden, ook heel makkelijk bereikbare site

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info