Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (69)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

JanWillem Montagne 24 januari 2019

Perfect leuke route. Ik liep hem vanaf de burgt, de andere kant op en heb de route via het station overgeslagen. Daardoor is de route 3.2 km. Ik heb er een aantal aanvullingen bij gemaakt, zoals de Engelse poort, de 21 huisjes van de pillgrims, de founding fathers van de USA, het huisje van Jan Steen dat hij van zijn vader overnam, de Marekerk, 8 kantig gevormd rond de preekstoel, de eerste protestants gebouwde kerk in Leiden. Ik vond het ook leuk om nog iets van de geschiedenis van Leiden, afgeleid van Leithon, het meervoud van Leede, ofwel kanaal, omlegging van een water.

Leny 21 november 2018

Hele mooie tocht. Wat een mooie stad! Er is voor ieder wat wils te zien.

Anja Bastiaens 15 november 2018

Prima wandeling!

claessens 4 november 2018

Volledig, overzichtelijk en nuttig

Mirjam 27 oktober 2018

Leuke en afwisselende wandeling. Je loopt langs alle bijzienswaardigheden in het mooie oude centrum van Leiden

Tina 22 oktober 2018

Prima wandeling, alles klopte en ik kwam op plekje waar ik zelf vast aan voorbij gelopen was!

Rita Dreijer 10 oktober 2018

Ik vond het een duidelijke routebeschrijving en ik heb geen verdere opmerkingen. Wij hebben de route met veel plezier gewandeld.

Sigrid 24 september 2018

Een hele leuke route langs de leuke plekjes en historie van Leiden. Ook erg leuk de verhaaltjes erbij dat je weet wat je ziet.

Jan Stuivenberg 14 september 2018

Ik vond het een uitstekende wandeling, afwisselend ook. Bedankt

Thea 10 september 2018

Mooie wandeling waarmee je een goed beeld krijgt van de stad. En je spaart veel geld uit, want de wandelingen in de dienst voor toerisme kosten 3,50 à 5 euro en dat voor die ene keer dat je waarschijnlijk zo'n wandeling doet...

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info