Gratis reisgids Mechelen downloaden + wandelroute

Kom langs belangrijkste bezienswaardigheden van Mechelen

Op ons wandeltraject door Mechelen hebben we oog voor talloze aspecten van deze boeiende stad.  We wandelen langs de mooiste historische gebouwen, we komen door de Kruidtuin, door shoppingstraten, volgen een tijdje het Dijlepad ... Slenteren door de begijnhoven zorgt voor een apart gevoel. Langs zeven van de acht kerken in Mechelen komen we voorbij. We laten je kennismaken met plekjes zoals het  Klapgat en 't Groen Waterke. Een bezoek aan een brouwerij is mogelijk. Je kan naar de wereldvermaarde Manufactuur De Wit. Een beklijvend bezoek wordt dat aan het Museum Holocaust. En bijna overal heb je zicht op de indrukwekkende toren van de Sint-Romboutskathedraal, toch hĆ©t paradepaardje van Mechelen. Hoog tijd om Mechelen beter te leren kennen. 

Reisgids Mechelen
Gratis reisgids Mechelen downloaden + wandelroute
  • Leer Mechelen met twee stadswandelingen: klassieke wandeling en street-art wandeling
  • Leg het wandeltraject af en ontdek alle hoogtepunten
  • Maak kennis met de kerkelijke rijkdom
  • Ook minder bekende plekjes komen aan bod
  • Download de gratis reisgids
Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Reisgids Mechelen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Mechelen? Plaats je beoordeling

Arja15 april 2024

Prima reisgids! Alle hoogtepunten gezien. In 2 stukken gedaan, zo konden we ook 2 musea bezoeken. Mechelen is trouwens een mooie propere stad met veel leuke adressen voor de honger en de dorst.

Janssen Heidi28 november 2023

Heel duidelijke reisgids. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt.

Yvette de Boer13 november 2023

Duidelijke info en zeer aangename wandeling.

Jan24 augustus 2023

Interessante brochure, ik dacht dat ik alle plekjes van Mechelen kende, maar via brochure heb ik er nog een paar extra leren kennen.

Sampermans20 augustus 2023

Heel leuke wandeling met de nodige stops bij brouwerij Het Anker en de Vleeshalle om iets te nuttigen. Door de werken echter de parking zandpoortvest niet gevonden en elders betalend geparkeerd (zondag) ook was de tuin van het Hof Van Savoye om 17h niet meer open maar redenen genoeg om nog eens terug te gaan voor een bezoekšŸ™‚ Wandeling gecombineerd met een boottochtje van 45 min op de Binnendijle

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info