Citytrip München? Bezienswaardigheden ontdekken

Veel meer dan alleen de hoofdstad van Beieren

München is niet alleen de hoofdstad van Beieren, maar het is eveneens de tweede belangrijkste stad van Duitsland. Zijn talrijke musea, zijn biercultuur, winkels en levendige stadscentrum lokken miljoenen citytrippers per jaar. De internationale luchthaven maakt het je wel heel gemakkelijk om München te kiezen als citytripbestemming.  Lees meer

Vergeet zeker niet buiten het centrum de tuinen en kasteel Nymphenburg te bezoeken.
  •  
  • Bezoek drie Pinakotheken
  • Grootste verzameling antieke kunst
  • Culinair genieten op Viktualienmarkt
  • Gezelligheid in een Biergarten
  • Bezoek Nymphenburger Schloss 

Gratis reisgids München?

Gratis reisgids downloaden

Beieren was ooit een rijk vorstendom. De stille getuigen hiervan zijn de historische gebouwen en enorme schatten in de drie Pinakotheken. Bovendien vind je in München Duitsland's grootste verzameling antieke kunst. Het is ook de bierstad met zijn ontelbare Biergärten (biertuinen), de Bierhaüser en de beroemde Oktoberfeesten. Wie op een unieke manier culinair wil genieten kan daarvoor terecht op de Viktualienmarkt.

In München kom je tot rust in de zeer uitgestrekte groene zone, de Engelse tuin. Aan de stadsrand ligt het onvergetelijke kasteel Nymphenburg. Of je kan gaan wandelen in het Olympisch dorp en genieten van een enorm panoramisch zicht bovenop de televisietoren. We hoeven je waarschijnlijk niet meer te overtuigen van de vele troeven van München. 

  •  

Reviews en beoordelingen citytrip München

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrip München? Plaats je beoordeling

walter van dam 16 oktober 2019

Heb de gids na het downloaden al is doorgenomen alles is duidelijk en goed beschreven zal hem eind deze maand goed kunnen gebruiken als we de stad gaan bezoeken voor enkele dagen

karel engels 24 december 2018

Heel handig om zowel de stad als de omgeving te verkennen.Wij gaan echter pas in April en zullen deze gids zeker gebruiken.

Daniels Jean 13 maart 2017

Prima gids voor een wandeling door en bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude stadskern. Gaarne aanvullen met een beknopte en heldere museumgids.

`Claeys H. 12 november 2015

Steeds handig zo'n betrouwbare uitleg i.v.m. een wandeling in een stad. Bedankt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info