Stadswandeling München

Langs de Viktualienmarkt, Marienplatz en Frauenkirche

München is niet alleen de hoofdstad van Beieren. Het is eveneens de tweede belangrijkste stad van Duitsland. Er zijn talrijke musea, een biercultuur, winkels en een levendig stadscentrum lokt miljoenen citytrippers per jaar. De internationale luchthaven maakt het je wel heel gemakkelijk om München te kiezen als vakantiebestemming. In onze reisgids kun je allerlei tips vinden om er voor te zorgen dat je vakantie vlekkeloos verloopt. Lees meer

Download onze gratis standswandeling met GPS tracker en zorg ervoor dat je niet verdwaalt tijdens je bezoek aan München.
  •  
  • Bezoek drie Pinakotheken
  • Grootste verzameling antieke kunst
  • Culinair genieten op Viktualienmarkt
  • Gezelligheid in een Biergarten
  • Bezoek Nymphenburger Schloss 
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling München op de kaart

Beieren was ooit een rijk vorstendom. De stille getuigen hiervan zijn de historische gebouwen en enorme schatten in de drie Pinakotheken. Bovendien vind je in München Duitsland's grootste verzameling antieke kunst. Kortom, de perfecte plek voor cultuurliefhebbers.

Maar Beieren is meer dan alleen een kunststad. Het is namelijk ook een bierstad met zijn ontelbare Biergärten (biertuinen) en de beroemde Oktoberfeesten. Wie op een unieke manier culinair wil genieten kan daarvoor terecht op de Viktualienmarkt, een markt die gespecialiseerd is in alle soorten voedsel. Je leest er alles over in onze reisgids.


Reviews en beoordelingen Stadswandeling München

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling München? Plaats je beoordeling

Mart12 oktober 2022

Een mooie reisleider als je zelf je een weg zoekt door deze bijzondere stad

Chris Janssen 25 september 2021

Wij waren op vakantie in de Romantische strasse en hebben München als extra uitstap gedaan. We hadden Dus maar 1 dag de tijd. Deze wandeling was daarvoor perfect. Ze stuurt je langs de belangrijkste highlights. De beschrijving is meestal duidelijk genoeg. Heel af en toe waren we toch even.verkeerf gelopen maar met het bijhorende kaartje vonden we snel de juiste weg terug. Dit is niet de eerste stadswandeling die we doen met de hulp van Euroreizen. Altijd prima in orde. Zullen er zeker nog gebruik van maken.

Cornel de Rijk1 maart 2018

Ik ga pas in augustus naar muchen, dus ik heb geen echte ervaring over de wandeling. Ik krijg er wel veel zin in als ik de beschrijving van de wandeling doorlees. De meest belangrijke bezienswaardigheden in het centrum staan beschreven met eventueel bijgevoegde link. Het is zo een redelijk compacte wandeling geworden met een bescheiden afstand die ook met kinderen goed te lopen is. Deze wandeling lijkt me zeer geschikt als eerste kennismaking met de stad munchen.

Jan G.7 januari 2018

Fijn om een stadswandeling te maken,bij een tussenstop naar Italië . Maar denk eraan dat je een umweltstikker nodig hebt voor met de wagen in de stad te komen. Groetjes

Marie-José1 mei 2017

We waren in het weekend in München en hebben de stadswandeling gelopen. Een perfecte wandeling met de belangrijkste bezienswaardigheden van het centrum.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info