Gratis reisgids München - Stadsgids met alle bezienswaardigheden

Veelzijdige stad, geen tijd voor verveling

Met behulp van onze gratis reisgids kun je een bezoek aan München goed voorbereiden, onder meer door de voornaamste bezienswaardigheden en het wandeltraject al eens te overlopen. Behalve de klassieke culturele, bouwkundige en historische bezienswaardigheden beschikt de stad ook over flink wat parken, groot en klein, en van uiteenlopende aard.

Onderweg ontdek je ook dat München over 3 Pinakotheken beschikt met een schat aan kunstwerken uit alle tijden. Hoe en wanneer je die het beste bezoekt, raadpleeg daarvoor de gratis reisgids. Lees meer

Download onze gratis reisgids München en plan gemakkelijk je citytrip. Je vindt alle benodigde informatie in de gids.
Reisgids München
Gratis reisgids München - Stadsgids met alle bezienswaardigheden
  • Ontdek Munchen
  • Volg ons wandeltraject
  • Lees onze reisgids
  • Bezoek Pinakotheken
  • Wandel door de parken
Gratis reisgids downloaden

We hebben speciaal voor jou een wandeltraject uitgezet die je langs alle hoogtepunten van de stad brengt. Je kunt de wandeling in een dag voltooien en je kunt er dan zeker van zijn dat je alle belangrijke bezienswaardigheden gezien hebt. De route staat uitgebreid beschreven in de reisgids en is makkelijk te volgen.

Tijdens een citytrip München moet je zeker de Pinakotheken gezien hebben. München telt er drie en ze zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken. Er zijn bovendien verschillende musea te zien in een Pinakotheek.

Als je nog niet genoeg hebt van de stadswandeling, dan kun je er altijd nog voor kiezen om een extra wandeling te maken in een van de prachtige parken van de stad. Of je kunt er lekker picknicken en bijkomen van de stadswandeling. Het is er prachtig groen en het is net alsof je ergens op het platteland zit, in plaats van in de grote stad van München.

  •  

Reviews en beoordelingen Reisgids München

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gratis reisgids München - Stadsgids met alle bezienswaardigheden? Plaats je beoordeling

janbetty11 april 2024

Prima gids, mooie tips, scheelt veel uitzoekwerk voor onszelf

Gerda23 augustus 2023

Ik heb de gids aangevraagd voor een tripje in het najaar. Zo weet ik zeker dat ik goed zal voorbereid zijn en kan nu al een beetje beginnen dromen!

Christel27 maart 2023

is beknopt en handig, maar mag nog wat meer informatie bevatten aangaande logementen in München

John17 september 2022

We hebben de informatie goed bekeken en daar een leuk programma uitgehaald. Vooral de stadswandeling gaan we zeker doen als we in München zijn en we hebben al geboekt voor een fietstocht onder leiding van een gids. We gaan er met een groep heen om in oktober de marathon te lopen.

Leemans Rita14 september 2021

Zoals steeds zijn jullie stadsgidsen top! Je ziet wat je moet zien tijdens de wandeling en kan de musea bezoeken die je interesseren.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info