Reviews & beoordelingen: Stadswandeling München (9)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling München van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling München? Plaats je beoordeling

Mart 12 oktober 2022

Een mooie reisleider als je zelf je een weg zoekt door deze bijzondere stad

Chris Janssen 25 september 2021

Wij waren op vakantie in de Romantische strasse en hebben München als extra uitstap gedaan. We hadden Dus maar 1 dag de tijd. Deze wandeling was daarvoor perfect. Ze stuurt je langs de belangrijkste highlights. De beschrijving is meestal duidelijk genoeg. Heel af en toe waren we toch even.verkeerf gelopen maar met het bijhorende kaartje vonden we snel de juiste weg terug. Dit is niet de eerste stadswandeling die we doen met de hulp van Euroreizen. Altijd prima in orde. Zullen er zeker nog gebruik van maken.

Cornel de Rijk 1 maart 2018

Ik ga pas in augustus naar muchen, dus ik heb geen echte ervaring over de wandeling. Ik krijg er wel veel zin in als ik de beschrijving van de wandeling doorlees. De meest belangrijke bezienswaardigheden in het centrum staan beschreven met eventueel bijgevoegde link. Het is zo een redelijk compacte wandeling geworden met een bescheiden afstand die ook met kinderen goed te lopen is. Deze wandeling lijkt me zeer geschikt als eerste kennismaking met de stad munchen.

Jan G. 7 januari 2018

Fijn om een stadswandeling te maken,bij een tussenstop naar Italië . Maar denk eraan dat je een umweltstikker nodig hebt voor met de wagen in de stad te komen. Groetjes

Marie-José 1 mei 2017

We waren in het weekend in München en hebben de stadswandeling gelopen. Een perfecte wandeling met de belangrijkste bezienswaardigheden van het centrum.

Stefaan Magnus 12 maart 2017

Perfecte wandeling om de stad te leren kennen.

Madelon 9 maart 2017

Handig gidsje! Uitgeprint was het net iets te groot voor mijn tasje!

Verlinden Liliane 29 december 2016

Zeer, maar zeer goed Bedankt Ik kom met een groep in juni naar München en ga de stadswandeling die u voorstelt zeker doen. Beste wensen voor het nieuwe jaar.

Harry Logt 17 juni 2016

Fijne gids in de voorbereiding. Ter plaatse wat onhandig. De kaart zit halverwege en de aanduidingen vereist nogal wat bladeren. De App van München is dan praktisch. Mogelijk is een mix van gids en App een idee.

  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info