Rome bezoeken met de Rome City Pass

Gratis bezoek Colosseum, gratis airport transfer h/t. Inclusief 24 u. hop on hop off bus en ...

De Rome City Pass maakt een citytrip in Rome nog zoveel leuker én goedkoper. Met het aanschaffen van de Rome City Pass ontvang je een pakket interessante voordelen en gratis attracties. Alles gebeurt vooraf online. Je ontvangt alles wat je nodig hebt aan tickets mobiel. Printen hoeft dus niet meer. Tickets ergens ophalen niet meer nodig. Je kiest de datum van aankomst op welke luchthaven en geeft je keuze op wel of geen bezoek Vaticaans museum. Je mag met de Rome City Pass gratis het Colosseum en de Sint Pieters Basiliek bezoeken. Je vermijdt wachtrijen. Geniet ook van 20 % korting voor andere bezoeken van musea, tours en attracties in Rome.  Lees meer

Jouw citytrip Rome wordt voordeliger met de Rome City Pass! Bestel online en ontvang mobiel je tickets. 
  • Bespaar tijd én geld met Rome City Pass 
  • Vermijd wachtrijen bij musea en bezienswaardigheden  
  • Gratis bezoek Colosseum en Sint-Pieters Basiliek
  • Gratis transfer luchthaven
  • Geniet van 20% korting op excursies, fietstours, rondvaarten
  • Gratis 24 u Hop On Hop Off bus ticket
  • Bestel online, ontvang mobiel álles wat je nodig hebt aan tickets en pasjes
  • Printen of ophalen tickets hoeft niet meer
Bestel nu de Rome City Pass

Kiezen voor de Rome City Pass geeft een waaier aan voordelen. Het begint al bij de dag van aankomst. Geef die datum vooraf door, op de luchthaven Ciampino of Fiumicino haalt men je op en brengt men je naar het centrum van Rome. Na je boeking ontvang je de Rome City Pass per email. Alles van tickets mobiel toonbaar, dus tickets printen hoeft niet langer. Je moet geen pasjes of tickets gaan afhalen ergens op luchthaven of andere plekken. Je kan gratis het Colosseum in en óók de Sint-Pieters-Basiliek, zonder aan te schuiven in de rij. Zin om Rome op eigen ritme te verkennen? Maak dan gebruik van het gratis ticket voor de Hop on Hop off bus (24 u geldig). 

Voorbereiding thuis in alle rust

Met de Rome City Pass kan je thuis in alle rust vooraf je keuze maken welke musea, attracties of excursies je er nog extra bij wil. Een mooie korting van 20 % krijg je meteen op enkele musea zoals de Borghese Galerie en het Nationaal Romaans Museum, ook diezelfde korting op rondvaarten, op fietstours en excursies naar bv. Venetië, Firenze, Pompeii en Capri Eiland. Bij je boeking moet je wel aangeven of je het Vaticaans museum er bij wil of niet. Dat zorgt voor een prijsverschil. 

Je ontvangt na de aankoop van de Rome City Pass een link en een kortingscode waarmee je vooraf kan reserveren en zo genieten van direct 20 % korting, mooi meegenomen dus. Alle tickets worden mobiel verstuurd. Printen of ergens ophalen hoeft niet meer.

Praktisch

Bestel de Rome City Pass online. Ontvang mobiel je tickets en pasjes. Pakket voordelen voor je citytrip Rome. Vooraf online datum kiezen aankomst luchthaven. Datum bepalen bezoek Colosseum en Sint-Pietersbasiliek. Na boeking ontvang je een link en kortingscode waarmee je 20 % korting kan bekomen voor andere attracties, musea en tours. Meer informatie en aankopen.

Reviews en beoordelingen Rome City Pass

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rome City Pass? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info