Verken Luxemburg met de gratis reisgids

Ontdek alle mooie plekjes, zoals Mullerthal, Echternach en Luxemburg-stad

De reisgids Groothertogdom Luxemburg brengt je langs de mooiste plekjes van dit land. Je kan steden of dorpen verkennen, zoals Vianden, Luxemburg-stad en Echternach, maar je kan ook genieten van de prachtige natuur in het Mullerthal en bij de Moezel. De reisgids laat je zien welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn. Lees meer

De reisgids Luxemburg laat je steeds weer opnieuw zien hoe interessant dit kleine land is. 
 • Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

  Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

  Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Een 3-daagse met 7-gangen gastronomisch menu of een 3-daagse in Luxemburg-stad inclusief 1x diner met wijn.
  va. € 229 - Boek nu
Reisgids GH Luxemburg
Verken Luxemburg met de gratis reisgids
 • Ontdek de talrijke mooie plekjes van Luxemburg
 • Bezoek mooie steden, zoals Echternach
 • Geniet van de natuur aan de Moezel of het Mullerthal
 • Sla geen belangrijke bezienswaardigheden over
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor €10

Ontvang de reisgids gratis bij reservatie van een weekendje.

Een reis door het Groothertogdom Luxemburg kan erg veelzijdig zijn. Dit kleine land heeft namelijk ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en bezienswaardigheden. We nemen je daarom mee langs de meest belangrijke plaatsen, waardoor je er steeds weer opnieuw achter kan komen hoe interessant dit land is.

Bezoek de mooiste steden en dorpen

In het Groothertogdom Luxemburg vind je erg veel mooie steden en dorpen die zeker een bezoek waard zijn. De reisgids Luxemburg neemt je dan ook mee langs al deze plaatsen. Hierbij kan je denken aan Echternach, waar je kunt genieten van de mooie natuur dankzij de ligging aan de Sûre. Ook Vianden, waar het grootste kasteel van Luxemburg staat, kan bezocht worden. Daarnaast zal de gratis reisgids je ook meer laten zien van Luxemburg-stad, de hoofdstad van dit land. Naast al deze bekende steden worden andere plaatsen, zoals Clervaux, Larochette, Diekirch, Esch-sur-Sûre, Ettelbruck en Wiltz zeker niet overgeslagen.

Verken de prachtige natuur van Luxemburg

Tijdens jouw reis door Luxemburg zal je verschillende prachtige natuurgebieden tegenkomen. De meest bekende hiervan is waarschijnlijk het Mullerthal, dat ook wel 'Klein Zwitserland' genoemd wordt. Schilderachtige landschappen kenmerken dit gebied, waardoor dit een adembenemend uitzicht geeft. Ook het gebied rondom de Luxemburgse Moezel is een bezoek waard. De steile wijngaarden en de indrukwekkende bezienswaardigheden die dit gebied kent worden daarom ook zeker behandeld in de reisgids Luxemburg.

Reviews en beoordelingen Reisgids GH Luxemburg

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken Luxemburg met de gratis reisgids ? Plaats je beoordeling

Danny11 december 2022

Interessante gids, fijn om het land op korte tijd te ontdekken. Tip: nog iets meer info over wandeltochten, linken naar info daarover op het internet.

Breyne10 oktober 2022

Zeer overzichterlijke reisgids met de topbestemmingen, die te bezoeken zijn, dit overgoten met leuke, mooie wandelingen en autoroutes.

D'haese Rik28 september 2022

Net als alle andere bij Euroreizen opgehaalde reisgidsen was ook die van het Groot-Hertogdom weer praktisch en nuttig.

hans8 september 2022

Heel mooie en handige gids, ik ben zeker van plan om er eens heen te gaan.

Veerle9 augustus 2022

Heel handige gids. Minder tijd nodig om mooie plekjes te zoeken en wandelingen uit te stippelen, meer tijd voor een ontspannende vakantie!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info