Reisgids Tenerife gratis downloaden

Ontdek leuke plekjes, mooie wandelingen, prachtige natuurfenomenen en meer

Van alle Canarische Eilanden is Tenerife niet alleen het grootste eiland maar ook het meest populaire bij de toerist. De zekerheid op goed weer doet velen beslissen om een vakantie op Tenerife te boeken. Maar ook de prachtige natuur lokt heel wat vakantiegasten. Er liggen liefst 43 beschermde natuurparken op Tenerife. Dé trekpleister in die overweldigende natuur is met voorsprong de vulkaan el Teide, die centraal op het eiland ligt. In het zuiden en langs de westzijde bevinden zich de mooiste stranden, sommige daarvan zijn unieke lavastranden. Historische bezienswaardigheden vind je in de kleinere dorpjes zoals La Laguna. Heb je het liever hipper en moderner, dan kan je naar de hoofdstad Santa Cruz. In onze gratis reisgids lees je veel meer over Tenerife. Eenvoudig downloaden en beginnen plannen.

Reisgids Tenerife
Reisgids Tenerife gratis downloaden
  • Inclusief een stadswandeling in La Laguna
  • Lees de uitgebreide informatie over de Teide
  • Ontdek de onvergetelijke panoramawegen
  • Bezoek Punto de Teno, het wildste kustplekje
  • Maak onze vier uitgewerkte natuurwandelingen 
  • Download onze gratis reisgids voor nog veel meer reistips! 
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10
Foto's: Fotolia.com

Reviews en beoordelingen Reisgids Tenerife

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Tenerife? Plaats je beoordeling

Benny Bergen8 februari 2024

Een handige gids met mooie foto's en beknopte informatie over de dorpen en de bezienswaardigheden zodat je toch een beeld hebt van het eiland.

Colette17 oktober 2023

We hebben veel info gehaald uit de reisgids van Tenerife. Ik had ook de stadswandeling van Santa Cruz gedownload uit de gids Canarische eilanden maar daar zat heel wat foute info in. Het Plaza Weyler lag veraf van het punt G op de kaart en is zeker niet het populairste schaduwrijke plein; Dat plein ligt vlakbij punt I op de kaart, maar wordt in de info zelfs niet vermeld. Gelukkige zijn er nog de trotse inwoners van de stad die je met veel plezier informeren.

Martine 25 augustus 2023

De reisgids is zeker en vast een heel goede leiddraad om Tenerife te verkennen. Ook al hebben wij het eiland al goed doorkruist, toch zijn er heel wat nieuwe tips om mee te nemen en verder het prachtige stukje natuur met alle veelzijdigheid en te verkennen. Bedankt hiervoor!

Marianne6 april 2023

Een mooie informatieve reisgids. Leuk geschreven en erg duidelijk. Handig om alle informatie in een gids te hebben. Een aanrader om mee te nemen naar Tenerife.

Johan20 maart 2023

Een heel handige reisgids! Het heeft ons heel wat informatie ter plaatse bijgebracht! Ook qua bezienswaardigheden heel interessant! We waren heel blij dat we hem mee hadden!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info