Rondreizen Canarische Eilanden

Een ruim aanbod aan rondreizen Canarische Eilanden in fly & drive (incl. hotel, ontbijt, vlucht en huurwagen).

We hebben een ruim aanbod aan rondreizen Canarische Eilanden maar misschien wil je een aangepaste rondreis? Geen probleem, wij maken je een rondreis op maat. Mail ons via het contactformulier en binnen de 48 uur krijg je een uitgewerkt voorstel. Heb je liever een voorstel zonder vlucht en huurauto? Geen probleem, noteer dit bij de opmerkingen en wij bezorgen je een offerte zonder transport.

De Canarische Eilanden zijn met 7, allemaal met een typisch eigen uitzicht en karakter. Enkele ingrediënten voor een geslaagde vakantie hebben ze gemeen: zon en strand.  Daarnaast is er nog zoveel meer te zien en te beleven dat iedereen aan zijn trekken komt. De Canarische Eilanden zijn zowel geschikt voor een zeer actieve vakantie als voor een eerder rustig verblijf. Landschappelijk zijn de eilanden erg gevarieerd. Je treft er zowel bos als woestijn als vulkanische bodem.

Je kan  overal zonnen en van het water genieten. Winkelen en slenteren doe je best op Gran Canaria en Tenerife, terwijl Lanzarote meer sporters aantrekt en windsurfers de voorkeur geven aan Fuerteventura. Op La Palma kan je wandelen en van de natuur genieten, maar nog meer natuur, zelfs tropische, is er op La Gomera.

Bezienswaardigheden

Gran Canaria

Dit is niet alleen het grootste van de Cnarische Eilanden, het trekt ook de meeste bezoekers, onder meer dankzij het ideale klimaat en de vele toeristische voorzieningen. Tijdens je vakantie geniet je volop van zon, zee en strand, terwijl je bovendien niet ver hoeft te lopen om prachtige natuur te ontdekken. Ga eens kijken in de botanische tuinen of in de duinen van Maspalomas. Meer informatie.

Tenerife

Hier heb je de keuze tussen twee verschillende klimaattypes: fris en vochtig in het noorden, warme en droog in het zuiden.  De Teide, een oude, slapende vulkaan van 3718 m hoog, is verantwoordelijk voor dit verschil in klimaat. De ontspanningsmogelijkheden al even verschillend: de aangename hoofdstad Santa Cruz versus het drukke nachtleven in Playa de las Americas. Meer informatie.

Lanzarote

Mooie stranden zijn er in overvloed op dit vulkanische eiland, maar naar uitbundige natuur is het speuren met een vergrootglas. De vakantiegangers stellen het wegblijven van de regen uiteraard op prijs, de natuur heeft zich aangepast. Nogal wat sporters gebruiken dit eiland als een soort van trainingskamp, de individuele bezoeker kan zich ook sportief uitleven. Meer informatie.

Fuerteventura

Op dit tweede grootste van de Canarische Eilanden valt al wat meer regen dan opLanzarote en daarvan maakt de natuur dankbaar gebruik. Bijkomend pluspunt voor de natuur is dat de hotels en vakantiedorpen erg gecentraliseerd liggen. De wandelende duinen blijven daardoor beschikbaar als attractie.  Zon, zee en strand zijn hier ruimschoots aanwezig, maar vooral windsurfers halen hun hartje op. Meer informatie.

La Palma

Hier, op het meest groene van de Canarische Eilanden, zijn er veel wandelmogelijkheden. De natuur stak een handje toe om het eiland extra aantrekkelijk te maken voor de vakantiegangers: kraters, kloven en vulkanen bieden veel afwisseling langs de wandelpaden. Meer informatie.

La Gomera

Dit is niet meteen een verblijfseiland: de ferry uit Tenerife brengt je snel tot hier. Van alle eilanden is dit veruit het meest groene, met zelfs tropische plantengroei. Ook hier kunnen wandelaars volop genieten: de natuur is immers de belangrijkste bezienswaardigheid. Meer informatie.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info