Reviews & beoordelingen: Reisgids Moezel (319)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Moezel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Duitse Moezel? Plaats je beoordeling

ludo swinnen 14 december 2023

Overzichtelijk, meestal gedetailleerd

Marc V 9 december 2023

Dank voor de prachtige gids, aan de hand daarvan plannen wij half volgend jaar een weekje Moezel met een bevriend koppel.

Jos 7 september 2023

Wij hebben veel plezier gehad aan de gids

Monique 5 september 2023

Handige gids. Al veel naar de streek geweest en nu toch andere toffe dorpjes ontdekt. Vroeger reden we er voorbij maar nu even halt gehouden. Punderich bv rustig heel mooi. Belstein heel mooi, maar vanaf 11 u heel druk door de tourbussen en rondvaart boten die erstoppen voor lunch

Rik 9 augustus 2023

Een prachtige gids die niet alleen de route aangeeft maar ook tips voor uitstapjes en historische achtergronden. Dus zeer volledig. Rik

Ivan 6 augustus 2023

Wij gaan al vele jaren naar de Moezel en ik vind de reisgids zeer goed en zeer mooi gedocumenteerd.

Karjan 3 augustus 2023

Fijn en overzichtelijke reisgids. Handig dat er routes en plattegronden bij zitten.

Hilde 30 juli 2023

Prima handleiding om de streek te verkennen! We hebben de gids volledig gevolgd.

Annabelle 25 juli 2023

Vind het erg uitgebreid en fijn al die plattegronden. Vind het zelf alleen fijner als de plattegronden eerst komen, zodat je gelijk ziet welk gebied het betreft en als je iets leest je gelijk kunt opzoeken waar het precies ligt.

Herman 21 juli 2023

heel bruikbare reisgids om onze reis uit te stippelen. Vrienden die meegaan met ons, zijn ook enthousiast over deze reisgids

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info