Reviews & beoordelingen: vakantie Moezel: genieten van landschap en wijn (35)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Moezel van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Aaltje Strauß 21 oktober 2017

Of je nu met de Auto of de fiets langs de Moezel rijdt van Koblenz naar Trier, het is en blijft in elk seizoen een prachtige route. Wij konden dit jaar van de herfstkleuren, Straußwirtschaft en Weinprobe genieten. Aan de Hand van de Flyer via Euroreizen.be hebben we veel gezien, zoals bv Burg Eltz. Wij hadden er voor gekozen om van de parkeerplaats naar de Burg te lopen , heen en terug. En het was prima te doen. Voor mensen met een rolstoel of Kinderwagen, is deze route af te raden. Wij zeggen: houd ons op de hoogte!

Sabine 11 oktober 2017

Met jullie gids vd Moezel, heb je de belangrijkste en mooiste dingen gezien, maar ook de minder bekende plaatsen, de rustige plaatsen, waar wij toch ook van genoten

van tieghem maria 28 augustus 2017

zeer overzichtelijk met de nodige informatie

Mer 29 mei 2017

Een zeer handige reisgids, die je perfect door de Moezel leidt. De stadswandelingen zijn super duidelijk en gemakkelijk te volgen. De perfecte reisgids als voorbereiding op je bezoek. Ook een stukje geschiedenis of uitleg bij elke bezienswaardigheid. Een echte aanrader

Werner 19 mei 2017

Heel overzichtelijk en mooi ik hed er van genoten en nieuw plaatsen ontekt .dank u wel

Luc Debue 29 april 2017

heel duidelijke uitleg over de Moezel bestemmingen. Ook goede stadswandelingen en bezienswaardigheden. Zeker een aanrader voor toekomstige Moezel bezoekers.

De Clercq Willy 5 april 2017

Er zijn geen gegevens over toegankelijkheid voor rolwagens, zowel op de bus (liftbus) als ter plaatse (toegankelijk hotel, mogelijke excurties,...)

Pierre Exterbille 9 februari 2017

Altijd handig jullie gidsen, menige hebben reeds al als basis gediend. De kaartjes kunnen soms wat verbeterd worden.

nellie van calster 8 februari 2017

heel mooie streek,goede reistips,veel gewandeld.

pauli gustin 28 november 2016

midden moezel is de mooiste streek waar ik 2-weekends per maand met de camper heenga. ik vind het mooier dan spanje of italie.

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info