Reviews & beoordelingen: Bari (7)

Reiservaringen en beoordelingen Bari van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bari in Puglia: bezoek de oude stad? Plaats je beoordeling

Lambert Gilbert 22 augustus 2018

Volledige reisgids . Fijn om alle weetjes door te krijgen. Goed dat over de meeste steden een wandelroute beschreven staat.

stefaan breughe 25 oktober 2017

heel bruikbaar, een mooi overzicht

de Warrimont 22 oktober 2017

oude stad gelukkig nog bewoond . Te weinig informatie beschikbaar over de prachtige 19 eeuwse stadsdeel. Ook gebrek talen kennis V.V.V. .Er is weinig gedaan met de zee haven etc.Klimaat zeer aangenaam in najaar. De reis was fijn.

Edgard Van de Vyver 21 februari 2017

Wij gaan kortelings georganiseerd naar Puglia. Jullie reisgids is fantastisch. Wij gaan met een ander koppel dat niet zo gesteld is om op eigen houtje een fly en drive te doen. Maar wij volgen jullie aanbiedingen op de voet en gaan quasi zeker nog eens boeken voor een fly en drive. Het is uiteindelijk veel goedkoper dan georganiseerd en je bent zo vrij als een vogel.

Henny Hermans 26 juli 2016

We waren onlangs in Puglia en hebben de reisroute gevolgd met een gehuurde auto. Een prachtige streek en de tips in de route zijn echt meegenomen. We hebben in totaal 1 350 km met de huurwagen afgelegd. Ostuni, Alberobello, Lecce, Castel del Monte, Matera, Gallipoli en de kust van Marina di Leuca tot Otrano moet je echt wel zien als je in Puglia bent.

Ilse ghysens 20 februari 2016

Overzichtelijk gestructureerd, basisinfo

Augusti Mieke 15 december 2015

De reistips hebben ons nieuwsgierig gemaakt. We gaan vast de streek volgend jaar eens bezoeken

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info