Ontdek de allermooiste plekjes in Puglia

De reisgids 'brengt' je in Alberobello, Bari, Brindisi, Matera, de witte dorpjes en meer

De gratis reisgids Puglia geeft je een duidelijk beeld van wat deze mooie regio te bieden heeft. De belangrijkste bezienswaardigheden, steden en dorpjes worden daarom zeker niet overgeslagen. Tijdens jouw vakantie Puglia kan je dan ook een bezoek brengen aan Alberobello, Bari, Brindisi, Matera, Otranto, Gallipoli en de witte dorpjes. Lees meer

Met de reisgids Puglia ontdek je alles wat deze regio in de hiel van Zuid-Italië te bieden heeft.
Reisgids Puglia
Ontdek de allermooiste plekjes in Puglia
  • Bezoek de mooie witte dorpjes
  • Verken de grotwoningen van Matera
  • Bezichtig de trulli in Alberobello
  • Reisgids bevat een volledig uitgestippelde autoroute
  • Lokale wijn, versgemaakte pasta ... hmmm, waar wacht je nog op?
  • Download de gratis versie van de reisgids nu al
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10
Foto's: Fotolia.com

De reisgids Puglia zorgt ervoor dat je geen belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden mist. Tijdens jouw vakantie Puglia kan je dan ook alles ontdekken wat je graag wilt zien en doen.

Bezoek Alberobello

Het is ten eerste mogelijk om een bezoek te brengen aan de plaats Alberobello. In deze omgeving vind je veel mooie bezienswaardigheden, waarvan de trulli het meest bekend zijn. Dit zijn bouwwerken met een kegelvormig dak. Daarnaast kan je ook de kerk bezichtigen die dezelfde vorm heeft als deze huisjes.

Bezichtig Bari

De reisgids Puglia laat je ook kennis maken met Bari. Deze stad is bekend dankzij de Basillica di San Nicola die de kindervriend Sint Niklaas vereert. Ook de Duomo di San Sabino en het kasteel zijn de moeite waard. Daarnaast kan je tijdens jouw vakantie Puglia ook genieten van het mooie uitzicht op zee dat je hebt vanuit deze stad.

Ontdek Brindisi

Brindisi is de provenciale hoofdstad van Puglia. Deze stad lag in de tijd van de Romeinen langs de bekende Via Appia en heeft daardoor veel bezienswaardigheden uit deze tijd. Daarnaast heeft de stad ook een mooie haven, aangezien het nu nog steeds een belangrijk handelscentrum is.

Verken Matera

De vele grotwoningen hebben ervoor gezorgd dat Matera een erg geliefde bestemming is tijdens een vakantie Puglia. Ook vind je hier veel mooie rotskerken.

Volg de route Otranto-Gallipoli

Langs de kust kan je de route Otranto-Gallipoli volgen. De reisgids Puglia laat je kennis maken met de mooie bezienswaardigheden in deze steden, maar ook met de plaatsen hier tussen, zoals Capo d'Otranto en Capo Santa Maria di Leuca.

Bezoek de witte dorpjes

Tussen Brindisi en Alberobello vind je verschillende mooie witte dorpjes. Vooral Ostuni, Cisternino en Locorotonde worden gekenmerkt door de vele witte huisjes die hier te vinden zijn.

Reviews en beoordelingen Reisgids Puglia

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek meer met de reisgids Puglia? Plaats je beoordeling

Patrick.bailleul16 januari 2020

Ziet er degelijk uit

Jack Jacobs 22 december 2019

Geweldige leuke informatie hebben jullie altijd, is perfecte info voor tijdens onze reizen. Al jullie reisgidsen bewaar ik voor onze reizen. Bedankt 😃👍

Bongers Martine15 december 2019

De reisgids geeft een zeer uitgebreid overzicht van wat er allemaal te bezichtigen valt! Heet bruikbaar.

Winckels22 augustus 2019

De Reisgids heeft mij zeer veel en waardevolle informatie verschaft voor de reis naar Puglia die wij voor volgend seizoen voorbereiden. Thans kregen wij tips die wij bij een vorige trip nog niet hadden of over het hoofd hebben gezien. Een pluim waard.

miet de bouvere7 augustus 2019

zeer nuttig, overzichtelijk en met foto's om er goesting in te krijgen. Dank u wel

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info