Reviews & beoordelingen: vakantie Geniet van een vakantie Puglia (45)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Puglia van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

An 20 november 2019

Heel mooie offerte ontvangen.Wij hebben deze reis geboekt en gaan in mei naar Puglia👍😎

Strouven 19 februari 2019

Handig,nuttig en bondig een zeker te volgen reisgids met ook nog de gps coördinaten,dank u

Caroline van dieren 12 juli 2017

Mooi samengestelde gids, met leuke foto's en interessante beschrijvingen. Inspirerend !

Franky 26 april 2017

Handige reisgids. overzichtelijk en ordelijk. De links in de reisgids geven zeker een meerwaarde aan de inhoud.

Dominic Ruyters 21 maart 2017

De gids gaat onze leiddraad zijn, bepaalt onze bestemmingen die we zeker gaan zien, vereenvoudig ook de locale zoektocht naar bijzonderheden. Zeker iets wat ik in mijn mobilhome zal steken en gebruiken. Aanrader voor iedereen

Marleen Willems 17 maart 2017

Superhandige gids!

Hans Vanhorebeek 14 november 2016

Zeer nuttige gids. Geeft een goed overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden + een te volgen route.

Ton 8 november 2016

Informatief. Heeft me verder geholpen met het voorbereiden van mijn vakantie in Puglia.

lieve Dermaut 26 september 2016

heel kort samengevat : we hebben heel veel gehad aan de reisgids. Zonder jullie tips hadden we heel wat moois gemist. Bedankt, we hebben een super- reis gehad!

Wauters Cris 21 september 2016

Puglia is werkelijk mooi qua landschap en monumenten. Spijtig dat langsheen de autostrade de banen er enorm vuil en smerig bijliggen.

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info