Reviews & beoordelingen: Reisgids Umbrië (25)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Umbrië van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Umbrië: gratis reisgids? Plaats je beoordeling

Paul Van Gompel 13 januari 2019

gebruik de reisgids voor onze reis naar Toscane en Umbrië vast te leggen. Is een fantastische begeleidende gids

Erik brys 10 mei 2018

De gids is een handige hulp om onze uitstapjes te plannen in umbrie

Gino Vanhoucke 17 april 2018

prachtige gids,dank u wel

Staf De laet 21 maart 2018

Met veel interesse heb ik de reisgids bekeken en gelezen. De gids is mooi uitgegeven en de stemmige foto's geven de potentiële reiziger de smaak om onmiddellijk de koffers te pakken. Alle culturele hoogtepunten worden aangenaam beschreven. Wat ik wel een beetje mis is de aandacht voor de natuur. Ik denk onder meer aan het Parco del Monte Cucco, Monte subasio en hert Parco Nazionale Monti Sibilini. Uiteraard kan alles in een beknopte gids niet aan bod komen, maar een goede smaakmaker is het zeker. Hartelijk dank, staf

Wendy Servranckx 16 maart 2018

gids vol met nuttige tips

Gil 1 maart 2018

Dat is nu eens wat ik nodig had, volledig met tips. Thx.

Thys Dionysius 17 februari 2018

De reisgids van Ubrie staat ons zeker aan en zullen deze gebruiken bij onze reis in de maand mei en deze is heel goed gedetalieerd

rudolf pardon 16 februari 2018

Prima handleiding om de vele bezienswaardigheden te leren ontdekken. Ook de plattegronden zijn handig. kijken ernaar uit om ze te proberen

Maas Pierre 16 februari 2018

Zoals gebruikelijk scheert deze gids weer hoge toppen. Prima informatie over de streek en vooral over de belagrijkste bezienswaardigheden. Deze gids is een "MUST" bij een reis naar deze mooie regio.

Richard 15 februari 2018

Zoals wij inmiddels gewend zijn is dit ook weer een goede reisleider, die vele nuttige tips geeft. Zullen hier hopelijk dit jaar gebruik van kunnen maken.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info