Reviews & beoordelingen: Autoroute Zwarte Woud (61)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Zwarte Woud van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Zwarte Woud? Plaats je beoordeling

Schrooten 31 augustus 2021

Zeer duidelijke reisgids, mooie route door Zwarte Woud. Een aanrader. Je kiest zelf waar je stopt en wat je wil gaan doen: wandelen, bezichtigen,...

Harry 25 augustus 2021

Prima gids en een zeer duidelijke routebeschrijving. De links naar de toeristische diensten en verdere informatie zijn nuttig om je verder in deze regio te verdiepen.

Nicole 20 augustus 2021

Uitstekende gids, ideaal om het Zwarte Woud te leren kennen. Vooral de minder bekende plaatsen zijn verrassend mooi.

Ria van Someren 4 april 2021

Prima informatie

Frans 3 april 2021

Duidelijke autoroute, ga deze zeker met de camper doen deze zomer als de situatie het toestaat.

inès 18 oktober 2020

leerzame gids, maar als je voor de eerste keer het zwarte woud intrekt met een motorhome is alles toch nog een beetje zoeken. Nadien genoten van de gids door de dingen allemaal nog eens rustig te lezen en als er nog een tweede keer komt wordt alles wel duidelijk. Ook op zoek naar iets meer over de natuur in het zwarte woud.

johan 2 oktober 2020

mooie instructieve gids

mar 25 september 2020

Een hele mooie route om in de herfst vakantie naar het zwarte woud te rijden. Duidelijk beschreven, leuke en aparte tips tussen, dus gaan hem zeker doen als de corona het toe laat. Mooi om van te voren ook al je kennis op te doen door plaatsjes en overnachtingsmogelijkheden onderweg op te zoeken. Wij hebben er heel veel zin in! wordt vervolgd

Roger 25 september 2020

Van 14 tot 17 september 2020 hebben we een rondreis met eigen wagen in Het Zwarte Woud gemaakt . Hierbij hebben we ‘ Autoroute Zwarte Woud’ als leidraad gebruikt . Zeer handig tijdens zowel de voorbereiding als het reizen zelf . De bijhorende stadswandeling van Baden Baden en Freiburg waren uitstekend En hebben ons veel tijd bespaard . Echt een aanrader .

Willem 15 september 2020

Twee jaar geleden met onze motorgroep naar het noordgedeelte van het Zwarte Woud geweest. Schitterende week gehad. Dit jaar zou het Zuiden worden bezocht. In de gids toch weer diverse mooie punten gevonden en deze zouden zeker zijn bezocht, maar helaar gooide Corona roet in het eten. Volgend jaar willen we het alsnog doen en mét de reisgids in de hand. Bedankt.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info